مدير مركز اسناد و كتابخانه شمالغرب كشور گفت: امام راحل طي سفري به تبريز بر فراز ارك عليشاه نظارهگر تبريز شده بودند.
سيدمحمد مسعود نقيب امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبريز به بيان علاقه امام خميني (ره) به مردم تبريز و مسافرتهاي ايشان به تبريز پرداخت.
وي با بيان اينكه مردم تبريز علاقهمندي خاصي به امام راحل داشتهاند، اظهار داشت: اين علاقهمندي از سالهاي قبل از انقلاب نيز جريان داشت و امام امت نيز در جريان قيام 29 بهمن تبريز پيامي تاريخي و سرشار از محبت به مردم تبريز داده بودند.
مدير مركز اسناد و كتابخانه شمالغرب كشور به سفرهاي امام (ره) به تبريز اشاره كرد و گفت: امام راحل بنا به مشهور در سال 1316 به تبريز سفر و از كتابخانه تربيت بازديد داشتهاند كه دستخط ايشان در اين كتابخانه موجود است.
نقيب گفت: امام راحل يك بار ديگر نيز بنا به قول مرحوم آيتالله غروي از علماي برجسته تبريز به تبريز سفر كردهاند كه تاريخ اين سفر پس از سال 1316 بوده است.
مدير مركز اسناد و كتابخانه شمالغرب كشور گفت: امام راحل طي سفر دوم به تبريز بر فراز ارك عليشاه تبريز رفته نظارهگر تبريز شده بودند.
وي در ادامه با اشاره به جريانهاي خلق مسلمان در تبريز گفت: اين جريانها در ابتداي انقلاب و با حمايت اشخاص خاصي همراه بود كه همراهي مردم تبريز با انقلاب و امام اين توطئهها را خنثي كرد.
مدير مركز اسناد و كتابخانه شمالغرب كشور با بيان اينكه امام راحل دغدغه دين اسلام را داشت، تاكيد كرد: اين در حالي بود كه برخي افراد با انگيزهاي مادي اقدماتي را انجام دادند كه البته امام نيز با آنان تا حد ممكن مماشات داشت.
نقيب با اشاره به امدادهاي الهي در خنثي شدن كودتاي نوژه خاطرنشان كرد: در اين كودتا افراد برجستهاي با حمايت برخي چهرههاي مطرح شركت داشتند كه به واسطه يك امداد الهي اين جريان مخوف كشف شد.