ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 10 دي 1404
چهارشنبه 10 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 7 تير 1396     |     کد : 178588

در پیامی توئیتری؛

ناسا ادعای هکرها را رد کرد/ هنوز نمی دانیم در جهان تنهاییم یا نه؟

یکی از مدیران ناسا در پیامی توییتری، ادعای شبکه هکرهای ناشناس مبنی بر اعلام وجود حیات در فضا از سوی این سازمان را رد کرد.

یکی از مدیران ناسا در پیامی توییتری، ادعای شبکه هکرهای ناشناس مبنی بر اعلام وجود حیات در فضا از سوی این سازمان را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ناسا، روز گذشته شبکه هکرهای ناشناس اعلام کرد ناسا به زودی از کشف حیات در فضا خبر می دهد.

 اما امروز ناسا تایید کرد قصد اعلام چنین خبری را ندارد.  توماس زوبوچن مدیر ماموریت های علمی ناسا، در توییتر خوداعلام کرد این اخبار صحت ندارد و هنوز هم بشر نمی داند در این جهان تنهاست یا خیر.

 او در پیام توییتری خود نوشت: «برخلاف برخی گزارش ها ناسا قصد ندارد هیچ اخباری درباره حیات در فضا اعلام کند.

« آیا ما در جهان تنها هستیم؟»  هنوز پاسخ این سوال را نمی دانیم اما درحال انجام ماموریت هایی هستیم تا به این سوال بنیادین پاسخ دهیم.»

 


نوشته شده در   چهارشنبه 7 تير 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode