رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسکو گفت:روحانیون محرومیت زدایی را اولویت تبلیغی خود قرار دهند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی؛ حجتالاسلام مظفررجب زاده رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسکو از برگزاری همایش "نقش تبلیغ در محرومیت زدایی" در شهرستان اسکو خبر داد.
این همایش که با همکاری اداره کمیته امداد اسکو و اداره تبلیغات اسلامی اسکو در دفتر امام جمعه با حضور امام جمعه اسکو و روحانیون شهرستان برگزار شد.
سید کریم پور میراز در این نشست ضمن تسیلت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) گفت: برای حمایت بیشتر از محرومین شهرستان به همکاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان و روحانیون نیازمدیم.
رجب زاده نیز در این نشست ضمن تسیلت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) گفت: اداره تبلیغات اسلامی شهرستان برای حمایت از محرومین از تمام ظرفیت های خوداستفاده خواهد کرد. و روحانیون در این بین نقش محوری دارند و باید از این پتانسیل استفاده
شود.
امام جمعه اسکو حجتالاسلام مرادپور نیز ضمن تسیلت به مناسبت سالروز ارتحال رهبر کبیر انقلاب گفت: باید جلوی تحریف امام خمینی (ره) را گرفت اگر امام تحریف شود انقلاب نیز تحریف خواهد شد باید از حضرت امام خمینی گفته شود تا بیانات امام تحریف نشود.
وی در ادامه به نقش روحانیون درمحرومیت زادیی اشاره کرد و گفت روحانیان در هر منطقه ای به خوبی فقر را لمس میکنند و باید محور تبلیغ خود را محرمیت زدایی قرا دهند.
این مراسم با افطاری که به همت اداره تبلیغات اسلامی و کمیته امداد پایان پذیرفت.