ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 24 شهريور 1405
سه شنبه 24 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 12 خرداد 1396     |     کد : 178031

آمریکا از توافق‌ اقلیمی پاریس خارج شد

دونالد ترامپ تصمیم خود را درباره توافق‌نامه اقلیمی پاریس اعلام کرد و رای به خروج این کشور از این ائتلاف جهانی داد. او توافق پاریس را "تنبیه برای آمریکا" خواند و افزود: نمی‌توانم از توافقی حمایت کنم که برای امریکا یک تنبیه باشد.

دونالد ترامپ تصمیم خود را درباره توافق‌نامه اقلیمی پاریس اعلام کرد و رای به خروج این کشور از این ائتلاف جهانی داد. او توافق پاریس را "تنبیه برای آمریکا" خواند و افزود: نمی‌توانم از توافقی حمایت کنم که برای امریکا یک تنبیه باشد.

دونالد ترامپ رئيس جمهور امريكا گفت برای اجرای وظیفه‌ام در محافظت از آمریکا و مردم آمریکا خروج آمريكا از توافق اقليمي پاریس را اعلام می‌کنم. این معاهده به ضرر اقتصاد و مردم آمریکاست.

او افزود: به عنوان كسي كه عميقا به محيط زيست اهميت مي‌دهم نمي‌توانم با وجدان راحت از توافقي حمايت كنم كه براي امريكا يك تنبيه باشد.

او گفت: براي حمايت از شهروندان امريكايي از توافق پاريس خارج مي‌شويم. ما بدون توافقنامه اقلیمی پاریس تمیزترین آب و هوا را داریم. ما با محیط زیست رفتار دوستانه خواهیم داشت اما ما تجارت و بیزینسمان را از کار نمی‌اندازیم.

ترامپ همچنین اعلام کرد که مشتاق است که با دموکرات‌ها در خصوص دستیابی به برنامه‌ای بهتر از توافقنامه پاریس همکاری و همفکری کند.

ترامپ گفت تصمیم آمریکا به خروج از توافق پاریس به صنایع نفت و ذغال سنگ آمریکا کمک می‌کند.

در همین‌حال شهردار پاریس اعلام کرد که تصمیم آمریکا مبنی بر خروج از توافقنامه اقلیمی پاریس اشتباه است و عواقب ناگواری را درپی خواهد داشت.

کمیسیون اروپا هم پس از سخنان ترامپ اعلام کرد که اقدام خروج آمریکا از توافقنامه اقلیمی پاریس، روز غم‌انگیزی برای جامعه‌جهانی است و ما باید به دنبال متحدان جدیدی باشیم


نوشته شده در   جمعه 12 خرداد 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode