ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 8 دي 1404
دوشنبه 8 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 14 ارديبهشت 1396     |     کد : 177433

کشف مقر فرماندهی سرطان با کمک اصلاح ژنتیک

محققان با استفاده از ابزارهای اصلاح ژنتیک مرکز فرماندهی سرطان در بدن را کشف و ردیابی کردند.

محققان با استفاده از ابزارهای اصلاح ژنتیک مرکز فرماندهی سرطان در بدن را کشف  و ردیابی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساینس آلرت، ابزارهای کپی و پیست ژن در حقیقت روشی است که برای اصلاح DNA به کار می رود و اکنون برای ردیابی مرکز فرماندهی سرطان در بدن از آن استفاده خواهد شد. این ابزار که CRISPR-Cas۹ نام دارد، وسیله ای نوین برای کپی و پیست کردن دی ان ای است.

محققان دانشگاه پیتسبورگ با استفاده از این ابزار برای شناسایی ادغام و جهش ژن هایی در موش  استفاده می کردند ترکیبشان یک هیبرید ناسالم به وجود می آورد.

نتایج نوید بخش این تحقیق را می توان برای درمان سرطان پروستات، ریه و رحم استفاده کرد.

با به کارگیری این روش در موش ها، تومورسرطانی کوچک شده و احتمال زنده ماندن حیوان بیشتر شد.

شیوه کار CRISPR نیز به این ترتیب است که منطقه هدف گرفته شده از ژن های ادغام شده خاصی را می برد و چیز دیگری را جایگزین آن می کند.

درهمین راستا محققان کد ژنتیک خاص ژن های ادغامی مرتبط با سرطان را  تحلیل می کنند. سپس CRISPR هیبریدهای ژنتیکی سرطان زا را با ژن های از بین برنده این بیمار جایگزین کرد.

این روش برای موش هایی به کار برده شد که ژن سرطان پروستات و کبد در بدن آنها وجود داشت. پس از اجرای درمان تومور موجود در بدن حیوانات ۳۰ درصد کوچکتر شد.  

دکتر جیان هوا لو از دانشگاه پیتسبرگ می گوید: این روند به طور کلی درمانی جدید برای سرطان به حساب می آید. روش ما مرکز فرماندهی سرطان را هدف می گیرد بنابراین بیماری به طور کامل از بین می رود و باز نمی گردد.

 


نوشته شده در   پنجشنبه 14 ارديبهشت 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode