حجتالاسلام سید شهاب الدین حسینی در بازدید خود از اعتکاف شهرستان بناب با حجج اسلام طباطبایی و آتشزر از علمای طراز اول شهرستان دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی؛ حجتالاسلام سید شهاب الدین حسینی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی، در بازدید خود از اعتکاف شهرستان بناب با حجج اسلام طباطبایی و آتشزر از علمای طراز اول و پیشکسوت شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
حسینی در سفر اخیر خود که از اعتکاف شهرستانهای تبریز آذرشهر عجبشیر بناب، مراغه و ملکان بازدید به عمل آورد از مصلای اعظم بناب که محل اعتکاف برادران شهرستان و مکان جمع شدن عاشقان و دلسوختگان الهی بود دیدن کرده و با حجج اسلام طباطبایی و آتش زر گفتگو کرد.
مدیر کل تبیلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در این دیدار ساعاتی را نیز در اداره تبلیغات اسلامی و ستاد اعتکاف شهرستان گذرانده و از نزدیک از فعالیتها و تلاشهای اعضای ستاد اطلاع حاصل کرد.
شایان ذکر است امسال مراسم اعتکاف در چهار مسجد شهرستان بناب و با حضور نزدیک به 800 نفر معتکف برگزار شد.