ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 17 فروردين 1390     |     کد : 17660

سبزي‌ تازه حافظه را تقويت مي‌كند

سيد ضياءالدين مظهري گفت: سبزي‌هاي تازه نقش آنتي اكسيداني دارند و مصرف آنها موجب افزايش حافظه مي‌شود.

جام جم آنلاين: سيد ضياءالدين مظهري گفت: سبزي‌هاي تازه نقش آنتي اكسيداني دارند و مصرف آنها موجب افزايش حافظه مي‌شود.
اين متخصص تغذيه در گفت و گو با فارس ، افزود: سبزي‌ها و ميوه‌هاي تازه سرشار از آنتي اكسيدان هستند.آتني اكسيدان‌ها نيز در افزايش هوش نقش مهمي بر عهده دارند و سبزي‌ها سرشار از آنتي اكسيدان هستند كه راديكال ‌هاي آزاد را خنثي مي‌كنند و خون رساني را به مغز افزايش مي‌دهند.

وي افزود: سبزي‌ها و ميوه‌هاي تازه با خنثي كردن راديكال‌‌هاي آزاد مي‌توانند حالت ارتجاعي رگ‌هاي خوني را حفظ كنند و موجب خون‌رساني بهتر به مغز و اعصاب مي‌شوند كه مي‌تواند از كاهش توانايي‌هاي فكري و حافظه پيشگيري كند.

مظهري گفت: استفاده از منابع غذايي امگا 3 براي تقويت هوش و حافظه مفيد است. ماهي‌‌هاي چرب، بادام، گردو ، بادا‌م ‌زميني ، كنجد و تخم ‌كتان سرشار از اسيدهاي چرب امگا 3 هستند كه مي‌تواند موجب افزايش حافظه و هوش افراد شود.

اين متخصص تغذيه اضافه كرد: ماده ديگري كه موجب افزايش حافظه و هوش مي‌شود، ليستين است كه در عدس، ذرت، شير، زرده ‌تخم‌ مرغ، تخمه آفتابگردان، جوانه گندم، بادام‌ زميني يافت مي‌شود. ليستين نقش مهمي در ميانجي‌ گرهاي عصبي دارد كه استيل ‌كولين توليد مي‌كند و موجب افزايش قدرت حافظه و هوش مي‌شود.


نوشته شده در   چهارشنبه 17 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode