رئیس اداره بتلیغات اسلامی شهرستان مرند از برگزاری اولین جلسه ستاد اعتکاف این شهرستان با حضور اعضاء ستاد و روساء ادارات خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی،حجتالاسلام جلیل پورتقی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مرند از برگزاری اولین جلسه ستاد اعتکاف این شهرستان با حضور اعضاء ستاد و روساء ادارات خبر داد.
پورتقی افزود: در ابتدای این جلسه، بعد از تلاوت قرآن کریم، حجتالاسلام نعمت زاده امام جمعه و رئیس ستاد اعتکاف شهرستان مرند، ضمن قدردانی از زحمات اعضاء ستاد و مخصوصا اداره تبلیغات اسلامی در برگزاری همه ساله این سنت حسنه در شهرستان، برگزاری مراسم اعتکاف بصورت مردمی را یکی از دستاوردهای نظام اسلامی دانست.
بعدا از استماع بیانات امام جمعه شهرستان، حجتالاسلام پورتقی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مرند، گزارشی از برنامه های اعتکاف سال قبل ارائه و بعد از آن اعضاء ستاد به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
در پایان جلسه سیدرحیم حسینی کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی، فرمهای ثبت نام افراد مربوط به ادارات از قبیل، دانشگاهها، سپاه، کمیته امداد و بنیاد شهید و همچنین بخشداریها و شهرهای حومه را به مسئوولینشان تقدیم و نحوه ثبت نام و صدور کارت شناسائی و. .. را توجیه کرد.