رئيس هيئت ورزش روستايي و عشايري آذربايجانشرقي گفت: سال 90 سال توسعه ورزش روستايي و عشايري با 150 دوره رقابتهاي روستايي و عشايري در استان است.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي تربيتبدني آذربايجان شرقي، جليل خدايي اظهار داشت: در سال 1390 بر اساس سند برنامه پنجم توسعه ورزش استان و تقويم ورزشي سالي پربار براي ورزش روستايي و عشايري آذربايجانشرقي با 150 برنامه فرهنگي، ورزشي و آموزشي است و در اين راه نياز به حمايتهاي دستگاههاي ذيربط داريم.
وي افزود: رويكرى فعاليتهاي دولت نهم و دهم توجه ويژه به ورزش شهرستانهاست چون رشد و توسعه ورزش شهرستانها عامل مهم و انكارناپذير در تعالي ورزش استان و رسيدن به عنوان سه استان برتر در عرصه كشور است.
خدايي بيان داشت: استعدادهاي ناب و خوبي با ظرفيتهاي بالا در روستاها موجود است و دهياري و شوراها در واگذاري زمين به ورزش پيشتاز هستند و ميتوان با اعتبار اندك مجموعههاي ورزشي روباز براي روستائيان ساخت.
رئيس هيئت ورزشهاي روستايي و عشايري آذربايجانشرقي گفت: رهاورد سه دور سفر رئيس جمهور به استان در بخش روستايي ساخت 63 طرح ورزشي روستايي بود كه در تاريخ ورزش استان بيسابقه است.
وي در ادامه بيان داشت: توسعه ورزشهاي روستايي و عشايري سرآغاز تحولي نوين در بخشهاي مختلف ورزش در راستاي اجراي سياستهاي دولت نهم و دهم محسوب ميشود.
خدايي اظهارداشت: در همين راستا برنامهريزي جامع در بخشهاي مختلف ورزش روستائيان و عشاير به عنوان قشر عظيمي از جامعه انجام گرفته است كه برگزاري رقابتهاي مختلف روستايي در تبريز و استان از جمله اقدامات خواهد بود.
خدايي افزود: برنامهريزي براي احيا و ترويج ورزشهاي سنتي و بازيهاي بومي و محلي با تبيين كاركردهاي علمي ( فيزيولوژيكي و رواني) آنها و فراهم كردن زمينه لازم براي فراملي كردن آنها و برنامهريزي براي ترويج و اشاعه تعداد مشخصي از ورزشهاي كلاسيـك كه با فعاليتهاي روز مره روستائيان سنخيت و ارتباط نزديك دارد با رويكرد همگاني كرددن آنها ديگر هدف اداره كل تربيتبدني استان خواهد بود.
وي ورزش بانوان روستايي و عشايري را بسيار مهم دانست و گفت: برنامهريزي براي مشاركت فعال زنان روستايي و عشايري در امر ورزش با بهرهگيري از توانمندي بالقوه موجود در مناطق روستايي با كمك دهياريها، خانههاي بهداشت، مراكز پايگاههاي مقاومت بسيج و شركتهاي تعاوني و آموزش و پرورش ضروري دانست.