ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 25 شهريور 1405
چهارشنبه 25 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 15 اسفند 1395     |     کد : 176058

بنا به اظهارات یک مقام آگاه در کاخ سفید؛

ترامپ فرمان مهاجرتی جدید خود را دوشنبه امضا می کند

انتظار می رود رئیس جمهور آمریکا دومین فرمان اجرایی خود در خصوص ممنوعیت ورود اتباع چند کشور مسلمان- از جمله ایران- به خاک آمریکا را در روز دوشنبه به امضا رساند.

انتظار می رود رئیس جمهور آمریکا دومین فرمان اجرایی خود در خصوص ممنوعیت ورود اتباع چند کشور مسلمان- از جمله ایران- به خاک آمریکا را در روز دوشنبه به امضا رساند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «پولیتیکو»، یکی از مقامات بلندپایه کاخ سفید گفت که انتظار می رود «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا دومین فرمان اجرایی خود در خصوص اِعمال ممنوعیتی بحث برانگیز بر ورود اتباع چند کشور مسلمان- از جمله ایران- به خاک آمریکا را روز دوشنبه در وزارت امنیت داخلی این کشور به امضا رساند.

هنوز مشخص نیست که تغییرات اِعمال شده در این فرمان جدید تا چه میزان مهم و قابل توجه باشند و اینکه آیا کاخ سفید به نبرد قضایی خود بر سر فرمان اجرایی پیشین ادامه خواهد داد یا خیر.

گفتنی است که طبق نخستین فرمان مهاجرتی ترامپ، ورود اتباع هفت کشور مسلمان (ایران، عراق، سوریه،‌ یمن، سودان، سومالی و لیبی) به خاک آمریکا به مدت ۹۰ روز و روند پذیرش پناهجویان به مدت ۱۲۰ روز ممنوع شد.

طبق رایانامه ارسالی از سوی یکی از بخشهای وزارت امنیت داخلی آمریکا، کارکنان این وزارتخانه موظف شدند که صبح روز دوشنبه، از منزل وظایف کاری خود را انجام دهند.

شایان ذکر است که اجرای نخستین فرمان مهاجرتی ترامپ از سوی برخی از قضات دادگاههای فدرال آمریکا به حالت تعلیق درآمد و بدین ترتیب، به یکی از بزرگترین دردسرهای دولت نوپای آمریکا تبدیل شد. صدور این دستور اجرایی همچنین به بروز هرج و مرج گسترده در فرودگاههای سراسر آمریکا انجامید.

 


نوشته شده در   يکشنبه 15 اسفند 1395  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode