ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 27 آذر 1404
پنجشنبه 27 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 3 اسفند 1395     |     کد : 175745

چرا قبل از خوردن بادام بهتر است آن را خیس کنیم؟

بادام خیس‌خورده حاوی اسید فولیک نوعی ماده مغذی است که برای مادران باردار بسیار مهم است.

 بادام خیس‌خورده حاوی اسید فولیک نوعی ماده مغذی است که برای مادران باردار بسیار مهم است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، چرا قبل از خوردن بادام بهتر است آن را خیس کنیم؟ آیا این کار لازم است؟ در این مطلب به نقل از سایت هلث نیوز به برخی از مزایای خیس کردن بادام اشاره می کنیم.


بادام سرشار از مواد معدنی مثل منیزیم، فسفر، روی و کلسیم است. علاوه برآن حاوی ویتامین E نیز است. همچنین بادام حاوی فیبر، اسیدهای چرب امگا و پروتئین است.


اما چند واقعیت دیگر:
پوست بادام حاوی تانن نوعی آنزیم بازدارنده است. عملکرد آن چیست؟ ممکن است مانع جذب مواد مغذی شود. اگر بادام بدون پوست مصرف ‌شود ، معده قادر است مواد مغذی موجود در آن را هضم و جذب کند. بادام خیس‌خورده و بدون پوست، راحت ‌ترجویده می‌شود.
هنگام درست کردن شیربادام، مغزراحت‌تر در شیر حل می‌شود.خوردن ناشتا بادام خیس‌ خورده و بدون پوست، اسید معده را تنظیم می‌کند. این امر از بازگشت اسید به مری جلوگیری می‌کند.
بادام خیس‌خورده حاوی اسید فولیک نوعی ماده مغذی است که برای مادران باردار بسیار مهم است.


نکته:
پوست بادام میزان جذب آهن وروی را کاهش می‌دهد.البته ناگفته نماند یکی از مزایای خوردن بادام باپوست این است که فیبر موجود در پوست آن به کولون می‌رسد و به مواد غذایی برای باکتری تبدیل می‌شود که فرایندی مفید است.


 


نوشته شده در   سه شنبه 3 اسفند 1395  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode