ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 29 آذر 1404
شنبه 29 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 4 فروردين 1390     |     کد : 17091

ابراز نگرانی از سرکوب ها در بحرین و تاکید بر حمایت از خانواده شهدا و مجروحان

حضرات آیات وحید خراسانی و صافی گلپایگانی در دیدار نوروزی خود با ابراز نگرانی از حوادث و شرایط سخت شیعیان بحرین، نسبت به حمایت از خانواده های شهدا و مجروحان این برخوردها تصمیم گیری کردند.


 حضرات آیات وحید خراسانی و صافی گلپایگانی در دیدار نوروزی خود با ابراز نگرانی از حوادث و شرایط سخت شیعیان بحرین، نسبت به حمایت از خانواده های شهدا و مجروحان این برخوردها تصمیم گیری کردند.


به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله حسین وحید خراسانی از مراجع تقلید در نخسیتن روز از سال 90 به دیدار حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی رفت و با این مرجع تقلید راجع به مسائل مهم جهان اسلام گفت و گو کرد.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، حضرت آیت الله وحید خراسانی با حضور در بیت حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با این مرجع تقلید دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار نوروزی یک ساعته پیرامون مسائل حوزه‌‌‌های علمیه به ویژه حوزه علمیه قم و فعالیت فرقه‌های ضاله و برخی ادیان منحرف، بحث و تبادل نظر شد.

این دو مرجع تقلید، در این دیدار از شرایط سخت شیعیان بحرین ابراز نگرانی و درباره نحوه حمایت از خانواده‌های شهیدان و مجروحان بحرین تصمیم گیری کردند.


نوشته شده در   پنجشنبه 4 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode