سلامتنیوز: عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه« به اعتقاد من بهترین پذیرایی، پذیرایی با میوه از میهمانان است» گفت:« میوه به علت خواص و ویتامین های موجود در آن باطری بدن را شارژ میکند و موجب احساس سیری در افراد شده و کالری کمی دارد.»
دکتر مسعود کیمیاگر در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز اظهار داشت:« عید نوروز و رسوم آن یکی از بهترین سنتهاست اما باید از این سنت درست استفاده کرد و اگر افراد در این ایام پرخوری کنند ممکن است تمام زحماتی را که فرد برای کاهش وزن و کنترل قند و یا چربی خود کشیدهاند از بین برود.»
وی افزود:« رعایت اعتدال و استفاده درست از مواد غذایی نکته بسیار مهمی است و افراد برای کنترل قند و وزن خود بهتر است از شیرینیهای کوچک برای پذیرایی استفاده کنند چرا که خوردن روزی 5 یا 6 عدد از این شیرینی ها مشکلی برای افزایش وزن آنها بوجود نمیآورد اما اگر افراد مدام از شیرینیهای بزرگ و یا شیرینیهای تر و خامهای استفاده کنند حتما افزایش وزن خواهند داشت.»
این متخصص تغذیه تاکید کرد:«به اعتقاد من بهترین پذیرایی، پذیرایی با میوه از میهمانان است و باید بدانیم که میوه به علت خواص و ویتامینهای موجود در آن باطری بدن را شارژ می کند و موجب ذخیره شدن ویتامین A در بدن می شود و موجب احساس سیری در افراد شده و کالری کمی دارد به طوری که میزان کالری موجود در یک واحد میوه حدود 60 کالری است در حالی که 30 عدد پسته حدود 120 کالری دارد و کالری آن 2 برابر میوه است و البته باید بگویم که چربی پسته و بادام از نوع چربی نوع خوب است و مصرف حدود یک تا دو مشت پسته یا بادام مشکلی بوجود نمیآورد.»
دکتر کیماگر خاطر نشان کرد:« از میان میوه ها خیار بهترین میوه از لحاظ داشتن کالری کم است و کسانی که دیابت دارند میتوانند از این میوه استفاده کنند چرا که قند خون را هم کاهش میدهد در صورتی که مصرف مثلا یک واحد سیب یا پرتغال حدود 60 کالری دارد اما کالری خیار بسیار کم است و همچنین مصرف چای هم در حد 3 تا 4 فنجان خوب است البته نباید چای خیلی داغ خورد چرا که موجب می شود فرد چای را با قند بیشتری مصرف کند.»