با پيدا شدن جسد بيش از هزار ژاپني ديگر در منطقه مياگي شمار قربانيان زلزله و سونامي اخير ژاپن به سرعت در حال افزايش است.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمريكايي "لسآنجلس تايمز "، جسد بيش از 1000 ژاپني ديگر در ساحل منطقه مياگي پيدا شد. همين موضوع احتمال افزايش تلفات زلزله و سونامي اخير ژاپن را به بيش از 10 هزار نفر به شدت افزايش داد.
اين در حالي است كه مقامات ژاپني تلاش دارند تا حجم وسيع تلفات در زلزله اخير ژاپن را پنهان كنند.
خبرگزاري رويترز در خبري اعلام كرد كه آمار قربانيان ناشي از زلزله و سونامي مهيب روز جمعه ژاپن بيش از 10 هزار نفر برآورد شده است و 500 هزار نفر اكنون بي خانمان هستند و عمليات جستجو و نجات كماكان ادامه دارد.
ژاپن در عين حال با بحران هستهاي بزرگي به دليل انفجارهاي صورت گرفته در راكتورهاي هستهاي نيروگاه برق فوكوشيما دست و پنجه نرم ميكند.
"نائوتو كان " نخست وزير ژاپن ديروز يكشنبه در كنفرانسي خبري گفت: زلزله، سونامي و حادثه هستهاي بزرگترين بحراني است كه ژاپن بعد از پايان جنگ جهاني دوم با آن روبرو شده است.