عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: ميوهها بايد تازه مصرف شوند و اگر مدت زيادي از خريد آنها گذشته باشد، تقريبا تمام ويتامينهاي خود را از دست ميدهند.
به گزارش فارس ، احمدرضا درستيمطلق افزود: مصرف ميوه در ايام نوروز بسيار مفيد است و هر قدر ميوه مصرف شود ميتواند ويتامينهاي مورد نياز بدن را تامين كند.
وي گفت: ميوهها و سبزيها سرشار از ويتامينها و مواد معدني مفيد هستند كه ميتوانند مواد ضروري بدن را تامين كنند.
درستي مطلق در عين حال گفت: ميوهها سرشار از قند هستند كه اگر زياد مصرف شود موجب بروز چربي اضافي در بدن ميشود و چاقي ايجاد ميكند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران اضافه كرد: ويتامين موجود ميوه به دليل اينكه محلول هستند، از ادرار خارج ميشوند ولي قندشان در بدن ميماند كه موجب چاقي در افراد ميشود كه بايد متعادل مصرف شود.