تصور کنید قطعهای کیک یا شکلاتی را بخورید که نه تنها شما را چاق نمیکند بلکه حتی کمک میکند، وزن خود را پایین بیاورید.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این تصور میتواند به واقعیت بپیوندد و چون کارشناسان ادعا میکنند مادهای را در فلفل تند شناسایی کردهاند که اگر به هر خمیر کیک یا ترکیب خوراکی دیگر افزوده شود به شما کمک میکند که وزنتان را کاهش دهید.
روزنامه دیلی میل در این باره گزارش داد: این ماده که دی هیدروکپسیات یا DHC نام دارد، بدون طعم و مزه است و سرعت متابولیسم را در بدن بالا میبرد و به این ترتیب به مصرف کننده کمک میکند که کالری بیشتری بسوزاند و وزنش کاهش پیدا کند. این ترکیب از خانواده مواد شیمیایی موسوم به کپسینوئیدها است که در انواع خاصی از فلفل تند یافت میشود و در حال حاضر به شکل مکملهای رژیمی در آمریکا و ژاپن به فروش میرسند.
ناظر آژانس استانداردهای تغذیه در ژاپن ایمنی و بیخطر بودن این ترکیب را تایید کرده است.