جام جم آنلاين: رييس اداره نظارت بر بهداشت اماكن و مواد غذايي وزارت بهداشت گفت: براي اطمينان از سلامت آجيل، بايد مدتي آن را دست نگه داشت و در صورتي كه دست رنگي شد، نبايد آن را خريداري كرد زيرا نشان دهنده استفاده از رنگ هاي غير مجاز است.
به گزارش ايرنا، سيد رضا غلامي افزود: همچنين آجيلهايي كرم زده يا داراي نم و رطوبت براي خريد مناسب نيست و بطور معمول تخمه هايي كه به دست رنگ پس بدهند يا پسته هايي كه بيش از حد قرمز باشند، از مصاديق آجيل هاي رنگي، نامرغوب و غيربهداشتي هستند.
وي ادامه داد: مصرف آجيل هاي بسته بندي شده و داراي تمامي علايم تضمين كننده سلامت كالا، مانند پروانه ساخت، تاريخ توليد و انقضا هنوز در فرهنگ خريد شهروندان جا نيفتاده است.
رييس اداره نظارت بر بهداشت اماكن و مواد غذايي وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: مردم بايد از تهيه انواع آجيل از دستفروشها يا خودروهايي كه به عرضه انواع آجيل ميپردازند،خودداري كنند.
غلامي تاكيد كرد: بايد آجيلها را از محلهاي مشخص، مراكز آجيلفروشي ثابت و داراي مجوز آجيلفروشي يا قناديهاي داراي مجوز تهيه كرد.