ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 6 دي 1403
پنجشنبه 6 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 17 اسفند 1389     |     کد : 16468

آجيل‌هاي رنگ شده نخريد

رييس اداره نظارت بر بهداشت اماكن و مواد غذايي وزارت بهداشت گفت: براي اطمينان از سلامت آجيل، بايد مدتي آن را دست نگه داشت و در صورتي كه دست رنگي شد، نبايد آن را خريداري كرد زيرا نشان دهنده استفاده از رنگ هاي غير مجاز است.

 
جام جم آنلاين: رييس اداره نظارت بر بهداشت اماكن و مواد غذايي وزارت بهداشت گفت: براي اطمينان از سلامت آجيل، بايد مدتي آن را دست نگه داشت و در صورتي كه دست رنگي شد، نبايد آن را خريداري كرد زيرا نشان دهنده استفاده از رنگ هاي غير مجاز است.
به گزارش ايرنا، سيد رضا غلامي افزود: همچنين آجيل‌هايي كرم زده يا داراي نم و رطوبت براي خريد مناسب نيست و بطور معمول تخمه هايي كه به دست رنگ پس بدهند يا پسته هايي كه بيش از حد قرمز باشند، از مصاديق آجيل هاي رنگي، نامرغوب و غيربهداشتي هستند.

وي ادامه داد:‌ مصرف آجيل هاي بسته بندي شده و داراي تمامي علايم تضمين كننده سلامت كالا، مانند پروانه ساخت، تاريخ توليد و انقضا هنوز در فرهنگ خريد شهروندان جا نيفتاده است.

رييس اداره نظارت بر بهداشت اماكن و مواد غذايي وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: مردم بايد از تهيه انواع آجيل از دست‌فروش‌ها يا خودروهايي كه به عرضه انواع آجيل مي‌پردازند،خودداري كنند.

غلامي تاكيد كرد: بايد آجيل‌ها را از محل‌هاي مشخص، مراكز آجيل‌فروشي ثابت و داراي مجوز آجيل‌فروشي يا قنادي‌هاي داراي مجوز تهيه كرد.


نوشته شده در   سه شنبه 17 اسفند 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode