ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 3 دي 1403
دوشنبه 3 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 16 آذر 1387     |     کد : 1573

سفيد‌كننده‌هاي طبيعي دندان

 
اين روز‌ها كه انواع و اقسام روش‌ها براي بهره‌مندي از دندان‌هاي سفيد و شفاف متداول است، كمتر كسي به فكر تجويز‌ مادربزرگ‌ها در مورد مواد غذايي كه دندان‌ها را سفيد‌تر مي‌كنند، مي‌افتد.
اما بايد گفت كه تقريبا همه راه‌هاي جديد و شيميايي در سفيدكردن دندان‌ها در نهايت آسيب‌هايي براي دندان به همراه دارند. اين درحالي است كه مواد غذايي نه تنها به دندان‌ها آسيب نمي‌زنند، بلكه در عين حال املاح و ويتامين ها را به بدن مي‌رسانند.

تجربه مادربزرگ‌ها حاكي از آن است كه بعضی از مواد غذایی مانند کرفس، سیب، هویج و گلابی در سفید کردن دندان ها موثرند.

همچنين مخلوط جوش شيرين و خميردندان هم به سفيدكردن موقتي دندان‌ها كمك مي‌كند. در مقابل توجه داشته باشيد كه برخي نوشيدني‌ها و خوردني ها دندان‌ها را تيره و كدر مي‌كنند كه از جمله آنها مي‌توان به چای، قهوه، شربت های میوه، شاتوت، زغال اخته، چغندر، و نوشابه های انرژی زا اشاره كرد.

پس از مصرف اين مواد بايد حتما از مسواك استفاده كرد تا رنگ دندان‌ها به مرور تغيير نكند

همشهري انلاين


نوشته شده در   شنبه 16 آذر 1387  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode