اين روزها كه انواع و اقسام روشها براي بهرهمندي از دندانهاي سفيد و شفاف متداول است، كمتر كسي به فكر تجويز مادربزرگها در مورد مواد غذايي كه دندانها را سفيدتر ميكنند، ميافتد.
اما بايد گفت كه تقريبا همه راههاي جديد و شيميايي در سفيدكردن دندانها در نهايت آسيبهايي براي دندان به همراه دارند. اين درحالي است كه مواد غذايي نه تنها به دندانها آسيب نميزنند، بلكه در عين حال املاح و ويتامين ها را به بدن ميرسانند.
تجربه مادربزرگها حاكي از آن است كه بعضی از مواد غذایی مانند کرفس، سیب، هویج و گلابی در سفید کردن دندان ها موثرند.
همچنين مخلوط جوش شيرين و خميردندان هم به سفيدكردن موقتي دندانها كمك ميكند. در مقابل توجه داشته باشيد كه برخي نوشيدنيها و خوردني ها دندانها را تيره و كدر ميكنند كه از جمله آنها ميتوان به چای، قهوه، شربت های میوه، شاتوت، زغال اخته، چغندر، و نوشابه های انرژی زا اشاره كرد.
پس از مصرف اين مواد بايد حتما از مسواك استفاده كرد تا رنگ دندانها به مرور تغيير نكند
همشهري انلاين