ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 28 آذر 1404
جمعه 28 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 14 بهمن 1389     |     کد : 14928

دستور اوباما به "عمر سليمان " براي كنار گذاشتن مبارك از قدرت

پايگاه اينترنتي وابسته به سازمان اطلاعات نظامي رژيم صهيونيستي فاش كرد كه رئيس جمهور آمريكا به معاون "حسني مبارك " دستور داده تا ظرف چند ساعت آتي مبارك را از قدرت ساقط كند.

 پايگاه اينترنتي وابسته به سازمان اطلاعات نظامي رژيم صهيونيستي فاش كرد كه رئيس جمهور آمريكا به معاون "حسني مبارك " دستور داده تا ظرف چند ساعت آتي مبارك را از قدرت ساقط كند.

به گزارش فارس به نقل از "دبكا "، برخي منابع آگاه آمريكايي و اسرائيلي گفتند كه "باراك اوباما " به "عمر سليمان " و فرماندهان ارتش مصر دستور داده است تا ظرف چند ساعت مبارك را از قدرت ساقط كنند و تهديد كرده است كه در صورت عدم كناره‌گيري مبارك از قدرت حمايت نظامي آمريكا از ارتش مصر قطع خواهد شد.

به گفته اين منابع درگيري‌هاي عصر ديروز نيروهاي امنيتي مبارك با شهروندان مصري كه تظاهرات مسالمت‌آميز برگزار كرده بودند، خشم دولت آمريكا را برانگيخته است و حمله نيروهاي مبارك به تظاهرات‌كنندگان را كه منجر به كشته شدن تعدادي از شهروندان و زخمي‌شدن حدود يك‌هزار نفر شد، محكوم كرد.

در اين گزارش به اظهارات "رابرت گيبس " سخنگوي كاخ سفيد اشاره شده است كه گفته بود« اظهارات اوباما در مورد اوضاع مصر كاملا روشن بود و وي به ضرورت اقدام براي انتقال كنوني حكومت و نه در سپتامبر اشاره كرد».

دبكا همچنين گزارش داد كه بر اساس اطلاعاتي كه به دست دولت آمريكا رسيده است نيروهاي امنيتي و چماق به دست مبارك طي دو روز آتي براي ايجاد ناامني در چند شهر مصر پراكنده خواهند شد زيرا مبارك همچنان به بقاي خود در قدرت پايبند است.

بر اساس اين گزارش از ديگر دلايل عمده براي ضرورت كناره‌گيري مبارك از قدرت، مخالفت احزاب سياسي از جمله جماعت اخوان‌المسلمون بزرگ‌ترين حزب معارض در مصر براي ورود به مذاكرات با وي است زيرا اسرائيل و آمريكا ترس از اين دارند كه تحريك عليه آنها از سوي معارضان بيشتر شود به همين دليل ترجيح مي‌دهند مبارك را قرباني كنند.


نوشته شده در   پنجشنبه 14 بهمن 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode