ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 2 دي 1403
يکشنبه 2 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 5 آبان 1387     |     کد : 1380

مصرف ماهی آب‌پز و كبابی خطر سکته مغزی را كاهش می‌دهد

شیوه طبخ ماهی فاكتور مهمی در جلوگیری از ابتلا به سكته مغزی است.
تحقیقات نشان داده اند كه ماهی در برابر انسداد عروق مغز اثر حفاظت بخش دارد اما یك گروه تحقیقاتی از دانشگاه هاروارد اظهار می دارند روش طبخ ماهی نیز در این امر دخالت دارد.
این گروه با بررسی رژیم غذایی تقریبا پنج هزار فرد ۶۵ سال به بالا دریافتند كسانی كه ماهی آب‌پز یا كباب شده مصرف می كردند احتمال ابتلاشان به سكته مغزی كمتر بود.
خوردن این‌گونه غذاها پنج بار یا بیشتر در هفته احتمال سكته ایسكمیك (كه توسط لخته خون ایجاد می شود) را تا ۳۲ درصد كاهش می دهد حتی یك تا سه وعده ماهی كباب شده یا پخته در ماه این احتمال را تا ۱۵ درصد كاهش می دهد.
اما ماهی سرخ كرده و ساندویچ ماهی احتمال سكته را افزایش می دهد. هر وعده اضافی به میزان ۱۳ درصد بر این احتمال می افزاید.
پیام این تحقیق روشن است؛ ماهی بخورید اما اگر می خواهید مصرف آن در جلوگیری از سكته مغزی به شما كمك كند ، با سرخ كردن به آن چربی و روغن اضافه نكنید.


نوشته شده در   يکشنبه 5 آبان 1387  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode