با اين تفاوت كه در چين اين ماهي را با پودر ادويه مخصوص پنج طعم چيني درست ميكنند ولي در اينجا ما ادويه مخلوط را جايگزين ميكنيم.
مواد لازم براي 4 نفر:
- 4 عدد فيله ماهي (هر كدام از تكهها حدود 175 گرم باشد) - يك قاشق چايخوري ادويه مخلوط - 4 قاشق چايخوري آرد ذرت - 3 قاشق سوپخوري روغن مايع - 4 عدد پيازچه (ريش ريش شود) - يك قاشق چايخوري زنجبيل تازه (رنده شده) - 150 گرم قارچ (خرد شود) - 115گرم كنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود) - 2 قاشق سوپخوري سويا سس - 3 قاشق سوپخوري آب سيب - يك قاشق چايخوري شكر
طرز تهيه:
1 – اگر از ماهي درشت استفاده كردهايد، فيلههاي آن را به 2 يا 3 قسمت ببريد؛ سپس آرد ذرت و ادويه را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. حالا تكههاي ماهي را داخل كاسه بريزيد و خوب با مخلوط آردي آغشته كنيد.
2 – روغن را در تابهاي ريخته و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا داغ شود؛ سپس خلالهاي پيازچه، زنجبيل، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بريزيد و به مدت 2دقيقه حرارت دهيد تا مواد، تفت داده شوند. حالا تكههاي ماهي را كه به آرد آغشته شده به اين مواد اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. پس از اينكه يك طرف ماهي تفت داده شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز حرارت ببيند.
3 – سويا سس، آب سيب و شكر را با هم مخلوط كرده و به مواد داخل تابه – شامل ماهي – اضافه كنيد و به مدت 2 الي 3 دقيقه، حرارت دهيد. حالا غذا را بچشيد و اگر نياز به اضافه كردن نمك و فلفل بود، به آن بيفزاييد.
نكته: با توجه به اينكه سويا سس شور است، نمك را از ابتدا اضافه نميكنيم. در پايان، اين خوراك ماهي را به همراه سبزيجات پخته يا مخلوطي از جوانهها سرو كنيد. |