ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۶:۳۵ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۰۱:۳۰اذان صبح
۰۵:۳۹:۰۴طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۰۹اذان ظهر
۱۹:۱۹:۰۵غروب خورشید
۱۹:۳۹:۲۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶     |     کد : ۱۳۸

خوراك ماهي ادويه‌دار

 

 

 

با اين تفاوت كه در چين اين ماهي را با پودر ادويه مخصوص پنج طعم چيني درست مي‌كنند ولي در اينجا ما ادويه مخلوط را جايگزين مي‌كنيم.

 

  مواد لازم براي ۴ نفر:

- ۴ عدد فيله ماهي (هر كدام از تكه‌ها حدود ۱۷۵ گرم باشد)
- يك قاشق چاي‌خوري ادويه مخلوط
- ۴ قاشق چاي‌خوري آرد ذرت
- ۳ قاشق سوپ‌خوري روغن مايع
- ۴ عدد پيازچه (ريش ريش شود)
- يك قاشق چاي‌خوري زنجبيل تازه (رنده شده)
- ۱۵۰ گرم قارچ (خرد شود)
- ۱۱۵گرم كنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)
- ۲ قاشق سوپ‌خوري سويا سس
- ۳ قاشق سوپ‌خوري آب سيب
- يك قاشق چاي‌خوري شكر

  طرز تهيه:

۱ – اگر از ماهي درشت استفاده كرده‌ايد، فيله‌هاي آن را به ۲ يا ۳ قسمت ببريد؛ سپس آرد ذرت و ادويه را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. حالا تكه‌هاي ماهي را داخل كاسه بريزيد و خوب با مخلوط آردي آغشته كنيد.

۲ – روغن را در تابه‌اي ريخته و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود؛ سپس خلال‌هاي پيازچه، زنجبيل، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بريزيد و به مدت ۲دقيقه حرارت دهيد تا مواد، تفت داده شوند. حالا تكه‌هاي ماهي را كه به آرد آغشته شده به اين مواد اضافه كنيد و به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد. پس از اينكه يك طرف ماهي تفت داده شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز حرارت ببيند.

۳ – سويا سس، آب سيب و شكر را با هم مخلوط كرده و به مواد داخل تابه – شامل ماهي – اضافه كنيد و به مدت ۲ الي ۳ دقيقه، حرارت دهيد. حالا غذا را بچشيد و اگر نياز به اضافه كردن نمك و فلفل بود، به آن بيفزاييد.

نكته: با توجه به اينكه سويا سس شور است، نمك را از ابتدا اضافه نمي‌كنيم. در پايان، اين خوراك ماهي را به همراه سبزيجات پخته يا مخلوطي از جوانه‌ها سرو كنيد.

 
     
  

 


نوشته شده در   شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...