ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 2 دي 1403
يکشنبه 2 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 22 دي 1386     |     کد : 138

خوراك ماهي ادويه‌دار

 

 

 

با اين تفاوت كه در چين اين ماهي را با پودر ادويه مخصوص پنج طعم چيني درست مي‌كنند ولي در اينجا ما ادويه مخلوط را جايگزين مي‌كنيم.

 

  مواد لازم براي 4 نفر:

- 4 عدد فيله ماهي (هر كدام از تكه‌ها حدود 175 گرم باشد)
- يك قاشق چاي‌خوري ادويه مخلوط
- 4 قاشق چاي‌خوري آرد ذرت
- 3 قاشق سوپ‌خوري روغن مايع
- 4 عدد پيازچه (ريش ريش شود)
- يك قاشق چاي‌خوري زنجبيل تازه (رنده شده)
- 150 گرم قارچ (خرد شود)
- 115گرم كنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)
- 2 قاشق سوپ‌خوري سويا سس
- 3 قاشق سوپ‌خوري آب سيب
- يك قاشق چاي‌خوري شكر

  طرز تهيه:

1 – اگر از ماهي درشت استفاده كرده‌ايد، فيله‌هاي آن را به 2 يا 3 قسمت ببريد؛ سپس آرد ذرت و ادويه را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. حالا تكه‌هاي ماهي را داخل كاسه بريزيد و خوب با مخلوط آردي آغشته كنيد.

2 – روغن را در تابه‌اي ريخته و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود؛ سپس خلال‌هاي پيازچه، زنجبيل، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بريزيد و به مدت 2دقيقه حرارت دهيد تا مواد، تفت داده شوند. حالا تكه‌هاي ماهي را كه به آرد آغشته شده به اين مواد اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. پس از اينكه يك طرف ماهي تفت داده شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز حرارت ببيند.

3 – سويا سس، آب سيب و شكر را با هم مخلوط كرده و به مواد داخل تابه – شامل ماهي – اضافه كنيد و به مدت 2 الي 3 دقيقه، حرارت دهيد. حالا غذا را بچشيد و اگر نياز به اضافه كردن نمك و فلفل بود، به آن بيفزاييد.

نكته: با توجه به اينكه سويا سس شور است، نمك را از ابتدا اضافه نمي‌كنيم. در پايان، اين خوراك ماهي را به همراه سبزيجات پخته يا مخلوطي از جوانه‌ها سرو كنيد.

 
     
  

 


نوشته شده در   شنبه 22 دي 1386  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode