ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 12 دي 1389     |     کد : 13526

شکلات و سلامت قلب

طبق گزارش منتشره در مجله انجمن قلب آمریکا، زنان میانسال و بزرگسالی که به طور منظم مقدار کمی شکلات مصرف می‌کنند احتمال ابتلای آنان به نارسایی‌های قلبی کاهش می‌یابد.

طبق گزارش منتشره در مجله انجمن قلب آمریکا، زنان میانسال و بزرگسالی که به طور منظم مقدار کمی شکلات مصرف می‌کنند احتمال ابتلای آنان به نارسایی‌های قلبی کاهش می‌یابد.
محققان طی یک بررسی نه ساله بر روی سی هزار زن در خصوص رابطه میان مصرف شکلات با کیفیت بالا و کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی، به نتایج مثبتی دست پیدا کردند.

در این آزمایش زنانی که 2 بار در هفته، شکلات با کیفیت بالا مصرف می‌کردند با 32 درصد کاهش احتمال ابتلا به بیماری قلبی در خود، به بهترین نتایج دست پیدا کردند.

مقدار کاکائو در شکلات‌هایی که آن‌ها مصرف می‌کردند دارای غلظت بالایی بود، این نوع شکلات‌ها را با استانداردهای آمریکایی شکلات‌های تیره می‌نامند.

البته باید به خاطر داشت که مصرف بیش از حد شکلات خطر اضافه وزن و پیامدهای ناشی از آن را به دنبال خواهد داشت اما اگر قراراست بین شکلات‌ها بهترین نوع آن‌ها را انتخاب کنید،‌ شکلات تیره، بهترین انتخاب خواهد بود.

فکر می‌کنید وجود چه ترکیبی در شکلات‌، باعث سلامتی قلب شما می‌شود؟ در شکلات مقدار زیادی از "فلاوونوئیدها"وجود دارند که احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش داده و فشار خون را پایین می‌آورند.

فلاوونوئیدها به عنوان آنتی‌اکسیدان‌هایی عمل می‌کنند که از پیری زودرس و ایجاد آسیب‌هایی که منجر به بروز بیماری‌های قلبی می‌شود پیشگیری می‌کنند.

مقدار آنتی‌اکسیدان موجود در شکلات تیره،‌ هشت برابر بیشتر از توت فرنگی است.

فلاونوئیدها با تولید اکسید‌نیتریک که مسئول تعدیل هورمون‌ها در بدن هستند، به تنظیم و آرامش فشارخون کمک می‌کنند. این ترکیب همچنین حاوی سروتونین است که موجب آرامش بدن می‌شود.

آیا در شکلات، چربی نیز وجود دارد؟ بله ولی همه آن‌ها بد نیستند. در شکلات سه نوع چربی وجود دارد:

• اسید اولئیک؛ چربی اشباع نشده سالمی که در روغن زیتون نیز وجود دارد.

• اسید استئاریک؛ چربی اشباع شده‌ای که طبق تحقیقات روی سطح کلسترول اثر خنثی دارد.

• اسید پالمتیک؛ چربی اشباع شده‌ای که سطح کلسترول را بالا برده و احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.[چربی‌های اشباع شده در برابر چربی‌های اشباع نشده]

توجه: دادن این اطلاعات به این معنا نیست که می‌توانید روزانه مقدار زیادی شکلات مصرف کنید. شکلات حاوی مقادیر بالایی از چربی و کالری است،‌ طبق نتایج بسیاری از بررسی‌ها، بهتر است روزانه 100 گرم شکلات تیره بخورید تا از خواص مفید آن بهره‌مند شوید.


نوشته شده در   يکشنبه 12 دي 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode