متخصصان تغذيه در آمريکا تاکيد كردند آنچه که ميوه را تبديل به راز سلامتي انسان کرده است تنها وجود يک ماده مغذي در آن نيست بلکه ترکيبي چندگانه از موادي است که براي بدن مفيد هستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ، متخصصان دانشگاه بريگام يانگ عقيده دارند ميوههايي نظير پرتقال، توت فرنگي و ديگر انواع ميوه داراي ترکيبات قوي جهت ارتقا سطح سلامت انسان هستند و تنها وجود يک ماده نيست که به آنها ارزش غذايي بالايي مي دهد. بر اين اساس هيچ گاه نميتوان مصرف يک پرتقال را که حاوي ويتامين C است با مصرف کپسولها و قرصهاي مکمل اين ويتامين مقايسه کرد.
متخصصان ياد شده اذعان دارند که تنها وجود يک آنتي اکسيدان نيست که ميوهاي مانند پرتقال را اين چنين ارزشمند ميکند بلکه ترکيب چندين آنتي اکسيدان است که ارزش غذايي آنها را بالا ميبرد که اين ترکيبات در واقع دفع کننده راديکالهاي آزاد سرطان زاي ناشي از مصرف چربي و کربوهيدرات هستند.
متخصصان عقيده دارند فوايد مصرف همزمان چند آنتي اکسيدان قابل مقايسه با مصرف تنها يک ماده مغذي صرف نيست.
نتايج اين بررسي در مجله Food Science منتشر شد.