حالا كه فصل پاییز رسیده و بازار مصرف مركبات داغ شده، از گریپ فروت و خواص بیشمار درمانی آن غافل نشوید. متخصصان تغذیه معتقدند، گریپ فروت سرشار از ویتامین سی و پتاسیم است و به دلیل داشتن آهن، كلسیم و بتاكاروتن و فیبر محلول به كاهش كلسترول خون كمك میكند.
برخی از خوردن گریپ فروت بدون شكر، به خاطره عصاره تلخ و ترش آن خوششان نمیآید، اما اگر آب پرتقال یا گریپ فروت را با هم در آمیزیم، نوشابه نیروبخشی پدید میآید كه نیاز به شیرین كردن ندارد.
گریپ فروت از قدرت بینظیری برای سوزاندن و از بین بردن چربیها برخوردار است و میوه مفیدی برای متعادل ساختن وزن بدن محسوب میشود و مقدار زیاد فیبر گیاهیاش، گرسنگی را فرو مینشاند. چنانچه میخواهید از وزنتان بكاهید، روزانه پیش از هر خوراكی، گریپ فروت بخورید تا جلوی پرخوری تان را بگیرد، در ضمن میان وعده ایدهآلی به شمار میرود.
گریپ فروتهای سرخ و صورتی، سرشار از لیكوپن هستند و این ماده، یك ماده آنتیاكسیدان است كه به نظر میآید خطر بزرگ شدن پروستات را كاهش میدهد. از دیگر مواد گیاهی موجود در گریپ فروت، میتوان از اسیدفنولیك نام برد كه مانع تشكیل نیتروزامین(مواد سرطانزا) بالیموندیدترپن و مونوترپن میشود.
مواد مذكور موجب تولید آنزیمهایی میشوند كه در جلوگیری از پیدایش سرطان اثر دارند و نیز بیوفلاوونویید كه از عملكرد هورمونهایی كه باعث رشد غده (تومور) میشود ، جلوگیری میكند. گریپ فروت، اشتها را تقویت و عمل هضم را آسان میكند.
اگر گریپ فروت را صبح ناشتا بخورید، خواص ادرارآور آن زیاد میشود و سموم را از بدن خارج میكند.این میوه خون را تصفیه میكند و كلیه و كبد را پاك میسازد.