سومين همايش «قرآن کريم سفينه النجاه عصرما» با رويکرد تربيت در قرآن با حضور معاون فرهنگي و مسول دارالقرآن الكريم تبليغات اسلامي استان در دانشگاه تربيت معلم آذربايجان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي،در اين همايش علاوه بر قرائت پيام هاي آيت الله جوادي آملي و ملکوتي، سخنراني هاي علمي با محور موضوع همايش توسط اساتيد حوزه و دانشگاه ارائه شد که از جمله اين سخنراني ها مي توان به سخنراني حجتالاسلام و المسلمين حاج شيخ محسن قرائتي مسئول مرکز درس هايي از قرآن اشاره کرد.
مسئول نهاد رهبري در دانشگاه تربيت معلم آذربايجان در حاشيه اين همايش در گفتوگو با ايسنا گفت: با اينكه قرآن بزرگترين نعمت خداوند و عالمانهترين مرجع علمي انسان براي بيان همه نظريههاي علمي است؛ ولي متأسفانه در بازار ارائه نظريات، محصور مار خوش خط و و خال فرهنگ غربي شده ايم.
«عمران عباسپور» تصريح كرد: هدف اصلي قرآن تربيت انسانهاي متعالي است، شايسته است انديشمندان رشتههاي مختلف تربيتي با مطالعات ميان رشتهاي تأملات بيشتري را در اين مورد به كار بندند و بهترين راههاي تربيتي را از دل اين كتاب الهي بيرون كشيده و به جامعه ديني تحويل دهند.
وي افزود: به جاي اينكه راه حل مشكلات را از قرآن بجوييم دست به دامن انسان فقير و جاهل و طماع شديم.
دبير علمي اين همايش تصريح كرد: امروز پس از گذشت زماني متوجه شديم كه به بيراه رفتهايم و اين سراب فريبننده هيچ عطشي را فرو نمينشاند؛اينك پس از اين غفلت طولاني، شايسته است پژوهشگران عرصه علوم انساني به قرآن روي آورده و راه حل مشكلات بزرگ علمي، معنوي و اجتماعي را از قرآن بگيرند.
وي در ادامه تأكيد كرد: همايش ملي «قرآن، سفينةالنجاه عصر» محفلي براي طرح نظريات پژوهشگران قرآني است؛ در سالهاي گذشته دو همايش با اين عنوان برگزار شد و امسال نيز سومين همايش در مورد مباحث تربيتي از ديدگاه قرآن برگزار ميشود كه ميتواند قدم كوچكي در موضوعات تربيتي باشد.