جام جم آنلاين: استيو آنتوني بالمر كه از سال 2000 ميلادي و پس از استعفاي بيل گيتس، مسووليت مديريت اجرايي شركت مايكروسافت را كه از آن به عنوان غول نرمافزاري دنياي فناوري اطلاعات نام برده ميشود، به عهده گرفت از نخستين افرادي است كه براساس برآورد ارزش داراييهايش به عنوان يكي از بزرگترين ميلياردرهاي دلاري شناخته شده و جالب است بدانيد كه او تمام اين داراييها را پس از همكاري با مايكروسافت بهدست آورده است.
او كه پيش از اين در بخشهاي مختلف مايكروسافت به عنوان يكي از بزرگترين امپراتوريها در حوزه فناوري اطلاعات فعاليت داشت پس از كسب تجارب موفق در زمينه توسعه سيستمهاي عامل، بخش پشتيباني و فروش، پس از كنارهگيري بيل گيتس از مديريت اين شركت به عنوان مديراجرايي مايكروسافت انتخاب شد تا از اين پس علاوه بر ديگر وظايفش مسووليت مديريت امور مالي را نيز عهدهدار شود.
جالب است بدانيد دوستي استيو بالمر و بيل گيتس قدمتي كهن و ديرينه دارد. آنها سال 1973 در دانشگاه هاروارد با هم آشنا شدند و به اين ترتيب نخستين جرقهها براي تاسيس و راهاندازي مايكروسافت كه از راهبران صنعت كامپيوتر و فناوري اطلاعات است، در ذهن اين دو جوان علاقهمند به اين حوزه ايجاد شد. بالمر از جمله مديراني است كه اغلب در تلاش بوده است شركتهاي رقيب را بشدت مورد انتقاد قرار دهد.
تا جايي كه در يكي از سخنرانيهايش اعلام كرده است كه هيچ گاه به فرزندانش اجازه نخواهد داد استفاده از فناوريهاي ساخت شركتهاي رقيب نظير آيپاد را حتي براي يك بار هم كه شده تجربه كنند. بالمر كه در حال حاضر مالك 408ميليون سهم از سهام مايكروسافت است، تصميم گرفته 75 ميليون سهم از سهام خود را در اين شركت به منظور كنترل ماليات، تا پايان سال 2010 ميلادي بهفروش برساند كه اين اقدام او موجب نگراني بسياري از سهامداران از احتمال كنارهگيري او از مايكروسافت شده است. استيو بالمر اعلام كرده است كه قصد دارد پيش از سال 2017 ميلادي خود را بازنشسته كند. اگرچه استيو بالمر از جمله تاثيرگذارترين افراد در زمينه فناوري اطلاعات بوده است، اما براساس نظرسنجيهاي انجام شده در ميان بيش از هزار نفر از كارمندان اين شركت، بيش از نيمي از كارمندان از او اعلام نارضايتي كردهاند و شكستهاي اخير مايكروسافت در زمينه طراحي و ساخت برنامههاي نرمافزاري و تجهيزات سختافزاري را ناشي از عدم صلاحيت او براي مديريت مايكروسافت ميدانند، در حالي كه استيو بالمر معتقد است از موفقترين مديران اجرايي در حوزه فناوري اطلاعات بوده است.
منبع: en.wikipedia