نتايج بررسيهاي جديد دانشمندان از اثر مفيد هويج در محافظت از افراد در برابر ابتلا به سرطان خبر ميدهد.
به گزارش شبكه خبر، سودمندي هويج براي تقويت بينايي پيش از اين به اثبات رسيده بود اما اکنون محققان موفق شدند تاثير آن را در کاهش بيماريهاي قلبي و پيشگيري از ابتلا به سرطان که از مهمترين عوامل مرگ و مير افراد است، ثابت کنند.
محققان معتقدند آنتياکسيداني به نام کارتنوئيد که هويج يکي از منابع غني از آن است، توانايي بدن را براي مبارزه با بيماري ها افزايش مي دهد.
تحقيقات پژوهشگران نشان ميدهد مقادير بالاي آلفاکاروتن که در هويج يافت ميشود، با کاهش ميزان خطر مرگ در افراد ارتباط مستقيم دارد.
کارتنوئيدها رنگدانههايي هستند که در سبزي ها و ميوه هايي مانند هويــج ، گرمک ، سيب زميني و کلم ، يافت مي شود.