تحقيقات نشان ميدهد كه افزودن ميوه و سبزيجات به رژيم غذايي تا حدود زيادي به كاهش فشارخون كمك ميكند.
بر پايه اين تحقيقات افرادي كه تا 10 وعده در روز ميوه و سبزيجات مصرف ميكنند، پس از 2 ماه افت قابل ملاحظهاي را در فشار خون خود شاهد بودهاند.
اين در حالي است كه افزودن ماست كمچرب به ميوه و سبزيجات مي تواند خاصيت آنها در مبارزه با فشارخون را تقويت كند.
به گفته پزشكان تركيب ماست كمچرب با ميوهها نه تنها خواص آنها را چندبرابر ميكند، بلكه موجب ميشود ضمن تامين ويتامين ها، كلسيم مورد نياز هم به بدن برسد.
كارشناسان تغذيه معتقدند به جاي استفاده از سسهاي مملو از چربي و نمك به سالادها مي توان از ماستهاي كم چرب استفاده كرد و ذائقه را به آن عادت داد.
همشهری انلاین.
|
|
|
|
|
|
نوشته شده
در
دوشنبه 25 شهريور 1387
توسط
مدیر پرتال
|
PDF
چاپ
بازگشت
|
|
|