«در آستانه ماه مبارك رمضان، تولید فراوردههای لبنی 10 تا 15 درصد افزایش خواهد یافت».
اين جديدترين خبري است كه در يك هفته اخير در مورد لبنيات، روي خروجي خبرگزاريهاي مختلف كشور قرار گرفته است.
به هر حال تجربه نشان داده كه همه ساله در آستانه ماه مبارك رمضان و طي اين ماه تقاضا براي محصولات لبني در سطح كشور افزايش مييابد كه به همين دليل اغلب كارخانههاي توليد كننده ،سطح توليدات خود را افزايش ميدهند.
كارشناسان همواره قبل از ماه مبارك رمضان در مورد نحوه تغذيه در اين ماه توصيههايي را براي روزهداران مطرح ميكنند. يكي از اين توصيهها استفاده از گروه لبنيات در كنار گروه ميوهها، سبزيجات، گوشت و نان و غلات در وعده شام است.
به گفته متخصصان تغذيه، گروه لبنيات، شير و محصولات لبني منابع خوب پروتئين و كلسيم به شمارمي آيند كه براي حفظ بافت بدن و عملكردهاي متعدد فيزيولوژيك ضروري هستند.
البته روزهداران بايد به اين نكته توجه داشته باشند كه مصرف لبنيات كم چرب نسبت به محصولات لبني پرچرب ارجحيت دارند و در اين ماه بايد از مصرف لبنيات با چربي بالا خودداري كرد.
البته در اين ميان بايد به يك خبر خوش نيز براي مصرفكنندگان اشاره كرد؛ البته به شرطي كه خلاف اين خبر عمل نشود.
داستان از اين قرار است كه عضو هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فراوردههای لبنی در گفتوگو با خبرگزاری کشاورزی ایران اعلام كرده كه با توجه به اینکه شیر و محصولات لبنی تحت نظر سازمان حمایت از مصرفکننده و تولیدکننده نرخگذاری میشود، قیمتها به صورت تثبیت شده باقی خواهد ماند اما مراکزی برای دسترسی آسان مردم در میادین
ميوه وترهبار راهاندازی شده است.
او همچنين اطمينان داده كه نمایندگان اداره استاندارد و نظارت بر مواد غذایی همواره در کارخانههای فراوردههای لبنی حضور دارند و بر چگونگی تولید تا بستهبندی اين مواد خوراكي نظارت میکنند.
همشهري انلاين