ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 20 دي 1395     |     کد : 110094

امام جمعه تبریز ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفت

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با صدور پیامی ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی یار امام و رهبری را به رهبر معظم انقلاب و تمام مردم ایران تسلیت گفت.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با صدور پیامی ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی یار امام و رهبری را به رهبر معظم انقلاب و تمام مردم ایران تسلیت گفت.


به گزارش ایرنا، در پیام تسلیت آیت الله محسن مجتهد شبستری آمده است: خدمات ارزشمند این شخصیت انقلابی در تاریخ ضبط خواهد شد .
امام جمعه تبریز در این پیام با بیان اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی از یاران صدیق امام خمینی (ره) و رهبری بودند، علو درجات را به پاس خدمات ایشان به کشور و انقلاب آرزو کرده است .
وی همچنین با اشاره به رفاقت 59 ساله رهبری با آیت الله هاشمی رفسنجانی برای مقام معظم رهبری صبر و طول عمر آرزو کرده است .
بر اساس این گزارش آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و از پیشگامان انقلاب اسلامی که به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان شهدای تجریش تهران بستری بود شامگاه امروز دار فانی را وداع گفت.


نوشته شده در   دوشنبه 20 دي 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode