حجتالاسلام حسینی سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تبریز شناخت گلوگاه های نفوذی، اقدام و عمل به موقع را مانع هجمه های فرهنگی دانست.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجانشرقی، حجتالاسلام سید محمد علی حسینی سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تبریز با اعلام این خبر گفت:یکی ازاهداف برگزاری مراسم سالروز یوم الله 9دی بصیرت افزایی است و موضوع ویژه ای که برای بصیرت افزایی باید مورد توجه قرار گیرد بحث نفوذ است که مقام معظم رهبری در بیانات خود به آن بارها توصیه وسفارش کردند. وی تصریح کرد: نفوذ فردی و نفوذ جریانی از جمله سرفصل هایی است که باید در برگزاری مراسم وهمایش ها وجلسات به درستی به آن پرداخته شده ومورد بررسی قرار گیرد.
حجتالاسلام سید محمد علی حسینی با اشاره به تاکید وتوصیه مقام معظم رهبری بر اهمیت بررسی ابعاد نفوذ گفت: مسئولین فرهنگی نظام جمهوری اسلامی باید با شناخت گلوگاه های نفوذی، اقدام وعمل به موقع بتوانند از دخالت و تاثیر گذاری هجمه های فرهنگی بیگانگان و دشمنان انقلاب جلوگیری کنند.
وی اظهار داشت: زمانی میهن عزیز ما در حاشیه امن قرار می گیرد که شناخت دقیق و درستی از نفوذ برای ما حاصل شود و در حقیقت به بصیرت ما در این خصوص افزوده شود.