کارشناسان تغذیه میگویند: مصرف حتی مقادیر اندکی از اسیدهای چرب امگا ـ 3 که به طور معمول در غذاهایی مثل ماهی آزاد یا ماهیهای چرب دیگر یافت میشوند، برای کمک به برطرف کردن بیماریهای لثه مفید است.
به گزارش ایسنا، این کارشناسان با بررسی آزمایشاتی روی 9 هزار و 200 فرد بالغ بین سالهای 1999 تا 2004 به این نتایج دست یافتند.
این کارشناسان متوجه شدند که مصرف اسیدهای چرب امگا ـ 3 احتمال ابتلا به بیماریهای لثه را 23 تا 30 درصد کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این متخصصان به ویژه تاکید کردند که دو نوع PHA و EPA از این اسیدهای چرب برای کاهش خطر بروز بیماریهای لثه مفید هستند.
این یافته در مجله انجمن آمریکایی رژیمیها منتشر شده است.