ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 17 شهريور 1405
سه شنبه 17 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 5 آذر 1395     |     کد : 108826

امام جمعه مراغه: گروه های تکفیری با اقدام های تروریستی ماهیت ضد اسلامی خود را نشان داده اند

آیت الله محمدتقی پورمحمدی در خطبه های نمازجمعه این شهرستان افزود: اقدام های تروریستی و جنایت های انجام شده توسط این گروه ها با هدف تامین منافع رژیم صهیونیستی و با پول برخی کشورهای اسلامی بر ضد امت اسلامی انجام می شود.
وی ادامه داد: داعش و گروه های وهابی و تکفیری در حالی خون مسلمانان و دوستداران اهل بیت (ع) را می ریزند که به ظاهر حضرت علی (ع) را به عنوان چهارمین خلیفه در صدر اسلام می دانند و این امر برخلاف آموزه های اسلامی و نیز انسانی است.
وی اضافه کرد: این تروریست های تکفیری بویی از انسانیت و مسلمان بودن نبرده اند و این امر را در جنایت ها و اقدام های غیر انسانی خود در سال های اخیر نشان داده اند.
وی با اشاره به فرا رسیدن هفته بسیج گفت: بسیج به عنوان شجره طیبه و یادگاری بزرگ از بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، نقش مهم و انکارناپذیری در عرصه دفاع از آرمان های اسلام و انقلاب داشته است.
وی افزود: مجاهدت های رزمندگان بسیج در هشت سال دفاع مقدس و وجود تفکر و فرهنگ بسیجی در عصر حاضر موجب پیشرفت، اقتدار و امنیت کنونی نظام اسلامی شده است.
وی با اشاره به فرا رسین هفته وقف گفت: خیران دلسوز جامعه باید در کنار کارهای خیریه، برای تسهیل در ازدواج جوانان و تامین مسکن اقشار نیازمند و محروم جامعه تلاش کنند و اطعام و کارهای خیر خود را منحصر به ماه ها و زمان های خاص در سال ندانند.
وی با تسلیت درگذشت آیت الله موسوی اردبیلی گفت: ایشان مجتهد و فقیه انقلابی بودند که خدمات بسیاری برای نظام اسلامی و کشورمان در قوه قضاییه و نیز قانونگذاری های کلان داشتند.
شهرستان مراغه با 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.


نوشته شده در   جمعه 5 آذر 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode