مدیر کل کانون پرورش فکری آذربایجان شرقی از برگزاری آیین اختتامیه نوزدهمین جشنواره استانی قصه گویی در تبریز و معرفی برگزیدگان و تقدیر ویژه از کودک روشندل قصه گو در این مراسم خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان شرق، هادی یوسف زاده سه شنبه گفت: در این آیین که مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست و معاون فرهنگی اداره کل ارشاد اسلامی به همراه جمعی از خانواده ها، کودکان و نوجوانان، اولیای تربیتی و مربیان مراکز کانون حضور داشتند، بیانیه هیات داوران قرائت و برگزیدگان استانی این جشنواره معرفی شدند.
وی در ادامه افزود: در این جشنواره دو روزه، ۴۰ قصه گو از بین بیش از ۱۰۳ قصه گوی نوجوانان، مربیان کانون پرورش فکری استان، پدربزرگ ها و مادر بزرگ ها و بخش آزاد که پیش از این در مراکز کانون استان به اجرای قصه گویی پرداخته بودند، قصه های خود را اجراء کردند.
یوسف زاده تصریح کرد: بر اساس اعلام رای هیئت داوران و در بخش مربیان کانون، سولماز صادق زاده، رزاء عطایی هر دو از تبریز، ابراهیم فرید امیری از بناب، حکیمه خجسته از اهر، فاطمه محمودی از میانه و فاطمه نجفی از ورزقان به عنوان برگزیدگان استان به نوزدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی معرفی شدند.
وی ادامه داد: همچنین در بخش مربیان کانون از نیلوفر فقیهی و فهیمه شعبانی هر دو از تبریز تقدیر شدند و هیئت داوران در بخش آزاد نیز ضمن تقدیر از قصه گویی حجت الاسلام فیروز رضایی، شبنم قادری از تبریز را به عنوان منتخب استان معرفی کرد و در بخش قصه گویی نوجوانان نیز مهدیه فداکار، سیما سعادتی و ندا اخوان هر سه از تبریز به عنوان نفرات برگزیده استان برای شرکت در جشنواره بین المللی قصه گویی معرفی شدند.
مدیر کل کانون پرورش فکری آذربایجان شرقی اظهار داشت: دراین بخش همچنین از سنا شیدایی و مریم حاجی پور هر دو از تبریز و زهراء علیزاده از میانه تقدیر شد و در بخش پدربزرگ ها و مادربزرگ ها نیز یعقوب محجوب اهری از شهرستان اهر شایسته تقدیر شناخته شد.
وی با بیان اینکه نوزدهمین جشنواره استانی قصه گویی پس از دو روز اجراء در مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در تبریز به کار خود پایان داد، خاطر نشان کرد: در این مراسم از اسماء رنجبری، کودک نوجوان و روشندل عضو مرکز فراگیر کانون شماره یک تبریز به صورت ویژه قدردانی شد.
گفتنی است هیئت داوران این جشنواره دربیانیه پایانی خود آورده است: قصه گویی هنر آموزش اجتماعی زیستن و استفاده کردن از تجربه گذشتگان است و قصه گو می تواند چگونه زندگی کردن را به مخاطبان خود بیاموزد.