ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 6 دي 1404
شنبه 6 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 7 آبان 1395     |     کد : 107991

برگزاری گفتمان دانشجویی در دانشگاه پیام نور اسکو

گفتمان دانشجویی با موضوع مرگ ازنگاه امام حسین (ع) در دانشگاه پیام نور اسکو برگزارشد.




حجت‌الاسلام مجتبی نظری

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجانشرقی؛ گفتمان دانشجویی موضوع مرگ از نگاه امام حسین (ع)  با اجرای حجت‌الاسلام مجتبی نظری در دانشگاه پیام نور اسکو برگزارشد.

مجتبی نظری با تسلیت ایام سوگواری سید وسالار شهیدان گفت: درنگاه سید الشهدا مرگ مانند گردنبند عروس هست که لازمه عروس هست و هر انسانی مرگ را درک می‌کند و از ان فراری نیست امام حسین (ع) با این بیان فرمود که ایشان ترسی از مرگ ندارد.

وی در ادامه به حضرت ابراهیم اشاره کرد و گفت: زمانی که ابراهیم خلیل به جحیم افتاد جحیم یعنی اتش قطور سکوت کرد در نگاه حضرت ابراهیم (ع) به آتش نمرود شربتی است وی خواهد نوشید.

وی درادامه به اقتدای شهدای مدافع حرم به سید الشهداء اشاره کرد و گفت: شهدای مدافع حرم در شهادت به ارباب بی کفن خود اقتداء کردند و از جان خود گذشتند تا دین زنده بماند.


نوشته شده در   جمعه 7 آبان 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode