شكلات حاوي چربي كم كه تقريبا دو سوم آن را آب تشكيل ميدهد ظاهرا براي استفاده مرتب و دائم ايدهآلتر است. علاوه بر شكلات، متخصصان ميگويند سس مايونز و حليم حاوي چربي كم هم چون مدت بيشتري در معده ميمانند، ميتوانند از احساس گرسنگي مكرر جلوگيري كند.
سلامت نیوز: كارشناسان تغذيه ميگويند: شكلات سالم به جاي چربي حاوي آب بيشتري است و در مرحله فرآوري آن، آب جايگزين چربي ميشود.
به گزارش ايسنا، شكلات حاوي چربي كم كه تقريبا دو سوم آن را آب تشكيل ميدهد ظاهرا براي استفاده مرتب و دائم ايدهآلتر است. علاوه بر شكلات، متخصصان ميگويند سس مايونز و حليم حاوي چربي كم هم چون مدت بيشتري در معده ميمانند، ميتوانند از احساس گرسنگي مكرر جلوگيري كند.
به گزارش روزنامه تلگراف، متخصصان دانشگاه بيرمنگهام در انگليس ادعا كردهاند، ميتوانند مواد عاري از كالري مثل آب، هوا يا ژلها را جايگزين چربي موجود در شكلات كرده و در نتيجه مصرف اين شكلاتها سبب تشديد چاقي و اضافه وزن نخواهد شد.60 درصد حجم اين شكلاتهاي جديد آب است اما از نظر مزه، بو و احساس لذت خوردن شكلات هيچ تفاوتي با شكلاتهاي معمولي ندارند.