ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 18 مهر 1395     |     کد : 107581

با این میوه های پاییزی، سرماخوردگی را فراموش کنید

میوه‌ها و سبزی‌های خوشمزه و پرخاصیتی در طول فصل‌های پاییز و زمستان رشد می‌کنند که بهترین راه طبیعی مبارزه با سرماخوردگی در این فصول به شمار می روند. استفاده از این مواد غذایی، مواد مغذی مهمی را به بدن ما می‌رساند و به ما کمک می‌کند تا به سلامت از فصل سرماخوردگی و آنفلوآنزا بگذریم.



میوه‌ها و سبزی‌های خوشمزه و پرخاصیتی در طول فصل‌های پاییز و زمستان رشد می‌کنند که بهترین راه طبیعی مبارزه با سرماخوردگی در این فصول به شمار می روند. استفاده از این مواد غذایی، مواد مغذی مهمی را به بدن ما می‌رساند و به ما کمک می‌کند تا به سلامت از فصل سرماخوردگی و آنفلوآنزا بگذریم.

یکی از بهترین میوه‌ها در ماه‌های سرد سال، خرمالو است. این میوه نارنجی زیبا هم طعم خوبی دارد و هم مغذی است. درواقع، خرمالو منبع غنی‌ای از فیبر، ویتامین C، ویتامین A و املاح مختلف محسوب می‌شود. یک عدد خرمالوی بزرگ فقط ۱۱۸ کالری دارد و کیفیت رژیم غذایی را به شاخص‌های استاندارد نزدیک‌تر می‌کند. می‌توانید از خرمالو همراه با چای سبز برای آرامش یافتن در فصل پاییز استفاده کنید.

میوه دیگری که اهمیت خاصی دارد، بِه است. این میوه خوش‌بو و خوش‌طعم، واقعا مغذی است و می‌توان از آن برای پخت‌وپز استفاده کرد. بِه، میزان زیادی از ویتامین C را در خود گنجانده است و طعمی بین سیب و گلابی دارد. معمولا نمی‌توان بِه را به‌‌صورت خام خورد، اما بعد از پختن واقعا طعم لذیذی پیدا می‌کند. بِه، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای تهیه مربا و ژله است، چون پکتین زیادی دارد. پکتین، ساختار پُرحجم بِه را به وجود می‌آورد و عطر خاصی به آن می‌بخشد.


نوشته شده در   يکشنبه 18 مهر 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode