ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 19 تير 1403
سه شنبه 19 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 10 مهر 1395     |     کد : 107314

۵ میوه و سبزی که بهتر است با پوست مصرف شود

به گفته کارشناسان تغذیه، پوست برخی میوه‌ها و سبزی‌جات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شود.

همشهری آنلاین:به گفته کارشناسان تغذیه، پوست برخی میوه‌ها و سبزی‌جات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، از آنجائی که پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شود که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.

    سیب: پوست سیب سرشار از پکتین فیبری محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه می‌دارد.

    انگور: پوست انگور حاوی فیتوشیمیایی‌های مفید برای سلامت قلب است.

    سیب زمینی: پوست سیب زمینی بیش از گوشت آن حاوی آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینی ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتی اکسیدان دارد.

    خیار: با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.

    بادمجان: پوست بادمجان سرشار از آنتی‌اکسیدان ناسیونین (Nasunin) است که بسیار برای حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضروری است. ناسیونین نوعی فلاوونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار می‌گیرید.


نوشته شده در   شنبه 10 مهر 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode