برخي غذاها و نوشيدنيها در بدن تحريكات قوي ايجاد ميكنند و مستقيماً موجب بروز استرس ميشوند. از جمله كربوهيدراتها كه سبب آزاد شدن ماده سروتونين در مغز شده و ايجاد آرامش ميكند.
سلامت نیوز: يك متخصص تغذيه گفت: مصرف مواد غذايي حاوي كربوهيدرات مانند برنج، ماكاروني، سيب زميني، نان و ذرت بوداده موجب كاهش استرس ميشود.
پريسا ترابي در گفتوگو با فارس افزود: يك رژيم غذايي متعادل در حفظ سلامت و كمك به كاهش استرس اهميت زيادي دارد.
وي گفت: برخي غذاها و نوشيدنيها در بدن تحريكات قوي ايجاد ميكنند و مستقيماً موجب بروز استرس ميشوند. از جمله كربوهيدراتها كه سبب آزاد شدن ماده سروتونين در مغز شده و ايجاد آرامش ميكند.
اين متخصص تغذيه افزود: از مواد غذايي حاوي كربوهيدرات ميتوان به برنج، ماكاروني، سيب زميني، نان، ذرت بوداده و كلوچههاي كم كالري اشاره كرد و براي رهايي از استرس توصيه ميشود معادل يك ليوان ماكاروني يا برنج يا يك عدد سيب زميني تنوري مصرف شود.
ترابي اضافه كرد: استرس سبب ايجاد گرفتگي عضلاني و يبوست ميشود. مصرف مواد فيبردار موجب تنظيم حركات دستگاه گوارش ميشود به همين علت در غذاي روزانه افراد بايد حداقل 25 گرم فيبر وجود داشته باشد.
وي گفت: ميوهها، سبزيها و غلات سبوسدار منابع بسيار خوب فيبر هستند. در وعده صبحانه، ميوه مصرف شود و از غلات كامل و نانهاي سبوسدار مانند سنگك استفاده شود.