ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 4 دي 1403
سه شنبه 4 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 4 آبان 1389     |     کد : 10728

از غذاهاي فرآوري شده دوري كنيد!

در واقع طي پروسه فرآوري بخش قابل توجهي از محتواي فيبر خوراكي و ريز مغذي‌هاي خود را از دست داده‌اند و آرد سفيد، پاستاي سفيد و قند سفيد از جمله اين مواد خوراكي هستند.


در واقع طي پروسه فرآوري بخش قابل توجهي از محتواي فيبر خوراكي و ريز مغذي‌هاي خود را از دست داده‌اند و آرد سفيد، پاستاي سفيد و قند سفيد از جمله اين مواد خوراكي هستند.
سلامت نیوز: يك قانون مهم را هميشه به خاطر بسپاريد؛ هرچه كه غذايي بيشتر فرآوري شده باشد، بيشتر بايد از مصرف آن پرهيز كنيد.
به گزارش ايسنا، ‌غذاهاي فرآوري شده در واقع طي پروسه فرآوري بخش قابل توجهي از محتواي فيبر خوراكي و ريز مغذي‌هاي خود را از دست داده‌اند و آرد سفيد، پاستاي سفيد و قند سفيد از جمله اين مواد خوراكي هستند.
وقتي فيبر خوراكي از يك ماده غذايي حذف شود يا كاهش پيدا كند، سرعت جذب آن در جريان خون افزايش مي‌يابد. در اين وضعيت وقتي قند خون به طور ناگهاني زياد شود غده پانكراس انسولين بيشتري توليد مي‌كند و در نتيجه احساس گرسنگي و تمايل شديد به مصرف مواد قندي و نشاسته بيشتر مي‌شود.
به گزارش شبكه خبري تورنتو نيوز، مهمترين خوردني‌هاي فرآوري شده شامل نان سفيد، كراكرها، كلوچه‌هاي تهيه شده از آرد سفيد، كيك برنجي، پاستاي سفيد و برنج سفيد هستند كه يا بايد از مصرف آنها خودداري كرد و يا مقدار آنها را در رژيم غذايي بسيار كاهش داد.


نوشته شده در   سه شنبه 4 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode