ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 3 آبان 1389     |     کد : 10693

خرد كردن بيش از حد سبزي‌ها موجب از بين رفتن ويتامين‌ C مي‌شود

اسيد فوليك موجود در فلفل دلمه‌اي موجب كاهش ماده‌اي به نام هموسيستئين در خون مي‌شود و بايد يادآوري شود كه افزايش بيش از حد هموسيستئين مي‌‌تواند موجب تخريب رگ‌هاي خوني و افزايش احتمال سكته قلبي ‌شود.

اسيد فوليك موجود در فلفل دلمه‌اي موجب كاهش ماده‌اي به نام هموسيستئين در خون مي‌شود و بايد يادآوري شود كه افزايش بيش از حد هموسيستئين مي‌‌تواند موجب تخريب رگ‌هاي خوني و افزايش احتمال سكته قلبي ‌شود. 
يك متخصص تغذيه گفت: خرد كردن بيش از حد سبزي‌ها موجب از بين رفتن ويتامين‌ C آنها مي‌شود و اگر ويتامين C در معرض هوا قرار بگيرد، از بين مي‌رود.
مريم مراداف در گفت‌و‌گو با فارس، با اشاره به اينكه فلفل دلمه‌‌اي از بروز سكته جلوگيري مي‌كند، افزود: فلفل دلمه‌اي حاوي اسيد فوليك است و اين ويتامين از گرفتگي رگ‌‌ها و بروز بيماري‌هاي قلبي به‌ خصوص در بيماران ديابتي جلوگيري مي‌كند.
وي گفت: اسيد فوليك موجود در فلفل دلمه‌اي موجب كاهش ماده‌اي به نام هموسيستئين در خون مي‌شود و بايد يادآوري شود كه افزايش بيش از حد هموسيستئين مي‌‌تواند موجب تخريب رگ‌هاي خوني و افزايش احتمال سكته قلبي ‌شود.
اين متخصص تغذيه گفت: فلفل دلمه‌اي بلافاصله بعد از خرد كردن بايد مصرف شود، به دليل اينكه ويتامين C وقتي در معرض هوا قرار بگيرد (با خرد كردن)، از بين مي‌‌رود و خرد كردن بيش از حد سبزي‌ها موجب از بين رفتن ويتامين‌ C آنها مي‌شود.
وي اضافه كرد: فلفل دلمه‌اي قرمز رنگ شامل مقدار فراواني بتاكاروتين (بتاكاروتين مي‌تواند در بدن تبديل به ويتامين A شود) و بيوفلاونيد است و از آنتي اكسيدان‌ها محسوب مي‌شود، مي‌تواند از فعاليت راديكال‌هاي آزاد جلوگيري ‌كند كه از سرطان و بيماري‌هاي قلبي پيشگيري مي‌كند.


نوشته شده در   دوشنبه 3 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode