ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۱:۱۵ مانده تا طلوع خورشید   
۰۴:۰۲:۴۶اذان صبح
۰۵:۳۹:۵۶طلوع خورشید
۱۲:۲۹:۵۸اذان ظهر
۱۹:۱۷:۴۹غروب خورشید
۱۹:۳۸:۱۰اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۵     |     کد : ۱۰۶۱۵۷

تشکیل جمعیت زنان فعال از اقدامات ویژه فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی است

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: تشکیل جمعیت زنان فعال از فعالیت های ویژه فرهنگی تبلیغات اسلامی است.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: تشکیل جمعیت زنان فعال از فعالیت های ویژه فرهنگی تبلیغات اسلامی است.


به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی،حجت‌الاسلام میکائیل اسکندری  در دیدار با اعضای جمعیت بانوان فعال و فرهیخته استان اظهارداشت: سازمان تبلیغات اسلامی با ایجاد تشکل های مرتبط و تاثیرگذار همچون کانون های مداحان، انجمن های اسلامی، خانه های قرانی روستایی و شهری و همچنین جمعیت بانوان فعال اقدام به کارهای فرهنگی موثر در سراسر کشور واستان می‌کند.

وی ادامه داد: جمعیت زنان فعال و فرهیحته از سال ۸۸ مشغول به فعالیت شده و برای این جمعیت در کل کشور راهبردهایی تبیین شده که از آن جمله می توان به کادرسازی، ایجاد بستر مناسب برای همکاری دستگاه ها و احیای نگرش صحیح اسلام به زن در سطح جامعه اشاره کرد.

اسکندری افزود: از جمله اولویت های این جمعیت می توان به ترویج سبک زندگی اسلامی، فرهنگ زیستی و قناعت و انجام برنامه ها مشترک با دستگاه ها اشاره کرد.


نوشته شده در   چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۵  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...