ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 4 دي 1403
سه شنبه 4 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 29 مهر 1389     |     کد : 10566

تنوع در وعده‌هاي غذايي كليد طول عمر

متخصصان تغذيه و سلامت در انگليس تاكيد كردند: اگر رژيم غذايي متنوعي را انتخاب كنيد كه حاوي تركيبي از آنتي اكسيدان‌ها ، غلات سبوس‌دار و اسيدهاي چرب ضروري براي بدن باشد ...

 متخصصان تغذيه و سلامت در انگليس تاكيد كردند: اگر رژيم غذايي متنوعي را انتخاب كنيد كه حاوي تركيبي از آنتي اكسيدان‌ها ، غلات سبوس‌دار و اسيدهاي چرب ضروري براي بدن باشد ، مي‌توانيد خطر ابتلا به بيماري‌هاي جدي و مهم مثل ديابت ، آلزايمر و بيماري‌هاي قلبي را كاهش دهيد و در نتيجه طول عمر خود را تضمين كنيد.
به گزارش ايسنا، اين متخصصان مي‌گويند: يك رژيم غذايي با اين ويژگي‌ها مي‌تواند ميزان كلسترول خود را كه عامل اصلي بروز بيماري‌هاي قلبي است تا يك سوم كاهش دهد و تا حدود 0.1 از سطح فشار خون بكاهد.
يك رژيم غذايي سالم و متنوع بايد حاوي مقادير زيادي از ميوه‌ها و سبزيجات و مغز خشكبار و نيز ماهي حاوي اسيدهاي چرب ضروري و همچنين غلات سبوس‌دار باشد.
آنجلا دودن ـ متخصص تغذيه در انگليس در اين باره خاطرنشان كرد: كليد موفقيت در يك تغذيه كامل و سالم اين است كه تمام اين انواع خوراكي‌ها را به رژيم غذايي روزانه خود وارد كنيد.
وي تاكيد كرد: اين رژيم غذايي زماني باعث سلامتي و تقويت بدن مي‌شود كه همه اين مواد غذايي با هم مصرف شوند و فقط مصرف يكي از آن‌ها نمي‌تواند ريز مغذي‌هاي ضروري براي بدن را به ميزان كافي تامين كند.


نوشته شده در   پنجشنبه 29 مهر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode