ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 19 تير 1403
سه شنبه 19 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 10 تير 1395     |     کد : 104530

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف جعفری و شوید

محققان عنوان می کنند ترکیبات موجود در سبزیجات خوراکی شوید و جعفری دارای فعالیت ضدسرطانی هستند.

محققان عنوان می کنند ترکیبات موجود در سبزیجات خوراکی شوید و جعفری دارای فعالیت ضدسرطانی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان موسسه فیزیک و تکنولوژی مسکو، گنجاندن سبزیجاتی نظیر شوید و جعفری در رژیم غذایی می تواند به مقابله با سرطان کمک کند.

این تیم تحقیق روسی، سنتز ترکیبات دارای فعالیت ضدسرطانی که مبتنی بر ترکیبات استخراج شده از دانه های شوید و جعفری بود، را مورد بررسی قرار دادند.

به گفته الکساندر کیسلوف، عضو تیم تحقیق، در این مطالعه متد ساده ای برای تولید گلازیوویانین A (GVA) و آنالوگ های ساختاری آن که مانع از رشد سلول های تومور انسانی می شود، ایجاد شد. برای ارزیابی این عناصر جدید در محیط آزمایشگاه از جنین خارپوست دریایی استفاده شد.

در حال حاضر شیوه اصلی درمان دارویی سرطان، شیمی درمانی است. در این درمان از آنتی میوتیک ها برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی از طریق اختلال در فرایند تقسیم سلولی استفاده می شود.

در مطالعه فعلی، پژوهشگران بر سنتز عامل بالقوه آنتی میوتیک GVA در قالب یک فرایند شش مرحله ای تمرکز کردند. مواد پیشرو در این فرایند از دانه های گیاهان متداولی همچون شوید و جعفری بدست آمده بود.

محققان این عصاره بدست آمده را به محیط اب دارای جنین های خارپوست اضافه کردند و تعیین کردند که در چه غلظتی، تغییر در تقسیم اتفاق می افتد و چه زمانی فرآیند متوقف می شود.

با استفاده از این جنین ها، محققان توانستند چندین پارامتر اساسی و ضروری را برای مولکول ضدسرطان تعیین کنند. آزمایشات بعدی نشان داد مواد مورداستفاده در آزمایش بر محدودکردن رشد سلول های ملانوما (سرطان پوست) موثر بودند.


نوشته شده در   پنجشنبه 10 تير 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode