ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 2 تير 1395     |     کد : 104259

مصرف غذاهای کم کالری ریسک سرطان سینه را کاهش می‌دهد

به گفته محققان، زنان می‌توانند با کاهش مصرف کالری فقط به مدت دو روز در هفته، ریسک سرطان سینه را کاهش دهند.



همشهری آنلاین:به گفته محققان، زنان می‌توانند با کاهش مصرف کالری فقط به مدت دو روز در هفته، ریسک سرطان سینه را کاهش دهند.

میوه‌جات

به گزارش خبرنگار مهر، یافته‌های محققان نشان می‌دهد پیروی از رژیم غذایی کم کالری به مدت دو روز در هفته منجر به تغییرات پیشگیرانه سرطان در بافت سینه می‌شود.

در این مطالعه، زنان دارای اضافه وزن که قبل از دوره یائسگی قرار داشتند و در معرض ریسک بالای سرطان سینه بودند از یک رژیم غذایی خاص دو روزه به مدت یک ماه پیروی کردند.

ویژگی این رژیم غذایی در طول دو روز مصرف کربوهیدرات کم و کالری کم بود. در ۵ روز باقیمانده هفته هم افراد از رژیم غذایی سالم به سبک مدیترانه‌ای پیروی می‌کردند.

محققان از ۲۰ زن قبل و بعد از آزمایش ۴ هفته‌ای، نمونه‌ای از بافت سینه‌شان را برداشتند. آنها دریافتند به طورمیانگین زنان نیمی از وزن‌شان را از دست دادند و ۵۵ درصد آنها تغییراتی را در سلول های سینه‌شان تجربه کردند. این تغییرات شامل تولید پروتئین‌هایي بود که به تشکیل سلول‌های پایدارتر و با تغییرپذیری کمتر معروف هستند.

به گفته محققان، این شواهد نشان می‌دهد که ریسک ابتلا به سرطان سینه با مصرف رژیم غذایی کم کالری کاهش می‌یابد.


نوشته شده در   چهارشنبه 2 تير 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode