ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 دي 1404
چهارشنبه 3 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 27 خرداد 1395     |     کد : 104041

حفظ بقاع متبرکه نیازمند همکاری دو اداره کل میراث فرهنگی و اوقاف است

مدیر کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: حفظ و نگهداری از بقاع متبرکه نیازمند همکاری تنگاتنگ دو اداره کل میراث فرهنگی و اوقاف است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: حفظ و نگهداری از بقاع متبرکه نیازمند همکاری تنگاتنگ دو اداره کل میراث فرهنگی و اوقاف است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان‎شرقی، حجت الاسلام علی مصائبی در جلسه‌ی مشترک با مدیر کل میراث فرهنگی استان،  با اشاره به  تشکیل کارگروه مشترک بین این دو ارگان جهت رسیدگی به امور اماکن تاریخی- مذهبی و بقاع متبرکه تاریخی استان گفت: این کارگروه از مدت‌ها قبل تشکیل شده و لازم است در دوران مدیریت جدید اداره کل میراث فرهنگی استان،  تصمیم‌های گرفته شده در آن کارگروه عملیاتی شوند.

وی حفظ و نگهداری از بقاع متبرکه دارای قدمت تاریخی و اماکن تاریخی- مذهبی ثبتی استان را  نیازمند همکاری تنگاتنگ این دو اداره کل و تشکیل جلسات مداوم کارگروه پیرامون موارد مشترک دانست.

وی اضافه کرد: با توجه به پتانسیل‌های فرهنگی-مذهبی شهر تبریز و همچنین قرارگیری این شهر در معرض دید جهانی در سال 2018، آماده تعامل با اداره کل میراث فرهنگی در بحث مرمت، نگهداری و زیباسازی آثار مذهبی -تاریخی هستیم.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان نیز بر رسیدگی به امور و مرمت امامزاده ها و بقاع تاریخی استان در خور شأن و منزلت تبریز، در راستای انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 تأکید کرد

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه تجمع‌های مذهبی باید در مکان‌هایی با بنیه مذهبی صورت گیرد، گفت: در جلسات مختلفی متذکر شده‌ام که تقدس میدان ساعت برای گردهمایی بزرگی چون گردهمایی هیات‌ها و دستجات حسینی در روز عاشورا چیست؟ در شهر تبریز چندین امامزاده بزرگ با شناسنامه‌های مشخص وجود دارد، برخی امامزاده‌ها نزدیکترین نسبت را به ائمه (ع)  دارند، می‌توان از پتانسیل بقاع متبرکی چون امازاده سید حمزه در تجمع‌ها و گردهمایی‌ها بهره برد.

 حجت الاسلام علی مصائبی، گفت: هم موقوفات جزئی از میراث فرهنگی هستند و هم میراث فرهنگی جزئی از موقوفات، بنابراین ارتباطات تنگاتنگی در حوزه های کاری اداره کل اوقاف و امور خیریه و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان وجود دارد که پیش از این تعاملاتی صورت گرفته و کارهایی نیز انجام شده بود اما حرکت کند بود که امیدواریم از این به بعد این همکاری ها با سرعت بیشتری صورت پذیرد و به نتیجه مطلوب بیانجامد .

 وی افزود: امیدوارم با حضور مهندس آبدار در حوزه وظایف مشترک فعالیت های چشم گیری صورت پذیرد و با کنار گذاشتن نگاه انحصاری به مقولات مشترک و با تعامل دوسویه اثراتی بجا بماند که باقیات صالحات باشد.

 


نوشته شده در   پنجشنبه 27 خرداد 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode