مدير كل ثبت اسناد و املاك آذربايجان شرقي گفت : به رقباتي كه بدون سند مالكيت هستند سند مالكيت تك برگي صادر مي شود.
به گزارش روابط عمومي اداره كل اوقاف و امور خيريه آذربايجان شرقي، كاظم به پائي روز جمعه در نشست صميمي با مدير كل اوقاف استان، با اشاره به تعاملات و همكاري هاي خوب و مناسب بين دو دستگاه اظهار كرد: سياست هاي كلي سازماني و اداره كل ثبت مبتني بر تعامل و همكاري با دستگاه هاي دولتي است و اين تعامل با اداره اوقاف بيشتر به چشم مي خورد چون خدمت به موضوع وقف هم سفارش ديني هم تكليف است .
به پائي در ادامه افزود : ما در گذشته نيز در خدمت رساني به آثار و ابنيه وقفي موفق بوده ايم و اين موضوع با تشكيل كارگروه هاي تخصصي و نشست هاي مشترك در سطح مديران و كارشناسان و بررسي آمار و عملكردهاي موجود به طور كامل محسوس است .
مديركل ثبت اسناد آذربايجان شرقي گفت : تلاش مي كنيم همچون سنوات قبل در تبديل سندهاي مالكيت قديمي و دفترچه اي به سند تك برگي فعاليت زيادي داشته و به رقباتي كه فاقد سند مالكيت هستند سند مالكيت صادر كنيم.
حجت الاسلام علي مصائبي مدير كل اوقاف و امور خيريه اذربايجان شرقفي نيز با تشكر و قدرداني از زحمات و همكاري هاي بعمل آمده ثبت احوال استان لوح تقديري با امضاء حضرت آيت الله مجتهد شبستري نماينده ولي فقيه در استان ، جبارزاده استاندار آذربايجان شرقي و مديركل اوقاف استان به كاظم به پائي مديركل ثبت و نادر ناصري معاون املاك اداره كل تقديم كرد.