ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 9 دي 1404
سه شنبه 9 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395     |     کد : 102647

دیدار با خانواده مرحوم حجت‌الاسلام محمدی به مناسبت هفته عقیدتی

سرپرست و کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کلیبر با خانواده مرحوم حجت‌الاسلام محمدی به مناسبت هفته عقیدتی دیدار کردند.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، سرپرست و کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کلیبر با خانواده مرحوم حجت‌الاسلام محمدی به مناسبت هفته عقیدتی دیدار کردند.

حجت‌الاسلام ستاری سرپرست اداره تبلیغات اسلامی کلیبر در این دیدار پس از قرائت فاتحه ای به روح حجت‌الاسلام محمدی که در پیشینه اعزام روحانیت در سال های قبل زحمات زیادی را متحمل شدند.

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی کلیبر به مناسبت هفته عقیدتی گفت:تردیدی نیست که بیداری در منطقه جزء دستاوردهای انقلاب اسلامی و در سایه تعلیم و تربیت دینی بوده و تعمیق و نهادینه سازی این بیداری‌ها فقط با الهام گرفتن از محتوای غنی اسلامی و بهره گیری از استادان و مربیان مهذب و با تجربه میسر خواهد بود. به طور حتم روحانیون با بهره گیری از ارزش‌های اسلامی و عمل به شایستگی‌های آن،می تواند در این بیداری سهم عمدی را ایفا نمایند.


نوشته شده در   چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode