نکته عجیب در مورد نحوه تهیه این قهوه این است که هر شب، به حیوان شب خیز محلی موسوم به لوئاک اجازه داده می شود میوه این قهوه را که از گیاه قهوه چیده شده بخورد و متعاقباً در روز بعد، دانه های قهوه از مدفوع این حیوان، استخراج، کاملاً شسته و زیر نور آفتاب خشک می شود.
گرانقیمت ترین قهوه جهان، به شیوه ای عجیب، در جزیره سوماترا در اندونزی تولید می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، هر کیلوگرم از این نوع قهوه که در اندونزی به کاپی لوئاک معروف است، چند صد دلار به فروش می رسد. در ضمن، قیمت هر فنجان از این قهوه در قهوه خانه های اندونزی، بیش از هشت دلار است.
نکته عجیب در مورد نحوه تهیه این قهوه این است که هر شب، به حیوان شب خیز محلی موسوم به لوئاک اجازه داده می شود میوه این قهوه را که از گیاه قهوه چیده شده بخورد و متعاقباً در روز بعد، دانه های قهوه از مدفوع این حیوان، استخراج، کاملاً شسته و زیر نور آفتاب خشک می شود.
وقتی دانه های این نوع قهوه بو داده و سپس آسیاب و نرم می شود، طعم آن نسبت به قهوه های دیگر به مراتب بهتر و همچنین دارای تلخی بسیار کمتری است.
مقادیر زیادی از اینگونه قهوه گرانقیمت، به تایوان، ژاپن، کشورهای اروپایی، برخی از کشورهای خاورمیانه و همچنین امریکا صادر می شود.