ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 20 شهريور 1405
جمعه 20 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 8 اسفند 1394     |     کد : 100272

برگزاری ششمین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی میانه

حجت‌الاسلام محمد رضا حامدی امام جمعه میانه در ششمین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی این شهرستان به ایراد سخنرانی پرداخت.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام محمد رضا حامدی  امام جمعه میانه در ششمین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی این شهرستان که روز پنجشنبه ۲۹ بهمن در دفتر ایشان و با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی و سایر اعضای این ستاد  برگزار شد به ایراد سخنرانی پرداخت. 

حجت‌الاسلام حامدی امام جمعه میانه در این جلسه طی سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از اعضای ستاد در تعظیم شعائراسلامی افزود: با عنایت به اینکه حضرت زهرا(س) ۲ تاریخ شهادت دارد باید توجه ما بیشتر معطوف  آن حضرت شود و بیشتر عمده نظر مراجع بهره مندی و تعظیم شعائر در باب شهادت آن حضرت است نه تعیین یک تاریخ معتبر. در خصوص ایام فاطمیه از برنامه های مختلف باید بهره گیری نمود و دارای ابعاد مختلف و متنوع باشد و فراگیرتر باشد و وضعیت بهتر برنامه ها در سایه تلاش های بیشتر است و در جا زدن قابل قبول نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد شدید از رواج بازار تعزیه خوانی دراین شهرستان، گفت: در خصوص ماه محرم از همین الان برنامه ریزی
کنید. ارکان اقدام در این خصوص دادستانی و نیروی انتظامی هستند باید راهکار و  چاره پیدا کنید یکی از مسائل نفوذ همین تعزیه خوانی های مختلط  و هرج و مرج است.. . عده ای در صدد شکستن شان و حرمت ایام مذهبی هستند. چرا در شهری که حتی مردمانش در نوع خوراکشان در ماه محرم حساس بودند این وضع به گونه ای دیگر باشد  ؟ گفته شده حتی صنف فروشندگان لوازم آرایشی  « خرید ویژه محرم » دارند !!!ببینید وضعیت فرهنگی مذهبی ما به چه روزی گرفتار شده ؟؟؟ نه تنها مومنین و دلسوزان و معتمدین شهر بلکه حتی افراد آرم دار و مخالف دین نیز با این نوع تعزیه خوانی مخالفند و آن را مزاحم آرامش مردم می دانند البته اینها اهداف دیگری دارند و از روی دلسوزی نیست !باید در این کار مومنین غافل را بیدار کرد تا بفهمند شور بی شعور ارزش ندارد و گاهی در خصوص شبیه خوانی ها رقابت و شهرت و خودنمایی اصل قرار گرفته نه احیای ارزشها !

 امام جمعه میانه تاکید کرد: لیست و تعداد و آمار و مکان تعزیه خوانها را در اختیار دارید همه باید در ستاد بر این مسئله جمع  و متمرکز شوید حتی از فرمانداری تا نیروی انتظامی و دادستانی.. .در اسرع وقت  نه  در  سال آینده.. .اقدام کنید فقط به صورتجلسه بسنده نکنید.. . در هر جای ممکن و بدون ترافیک و مزاحمت به مردم، تعزیه خوانی برگزارشود آن هم با مجوز و نظارت نه مثل حالا ۲۷ مورد در یک شهری مثل میانه.. . در ورزشگاه ها یا حیاط مدارس و... باید کنترل و محدود شوند و به حداقل برسند.. .

حجت‌الاسلام حامدی در پایان سخنان خود یک پیشنهاد نیز به ستاد ارائه نمود و گفت: و اما پیشنهاد خاص بنده در بحث عزاداری ها و مناسبتها این است که شهر را به ۵ ناحیه تبدیل کنیم در مناسبت های شاخص و تشویق و مساعدت کنیم و در ۵ مسجد شاخص و محوری برنامه مهم داشته باشیم و بهتر است این برنامه ریزی در همین ستاد بررسی و پیگیری  شود.

 


نوشته شده در   شنبه 8 اسفند 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode